Gość Itachi Uchiha Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 1. Nick: Yato! 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 13 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**:Tak 6. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Yato!/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**:Witam,nazywam się Dawid i mam 13 lat. Lubię grać w piłkę nożną. Lubię też oglądać przeróżne kreskówki,w stylu Anime(To taka japońska kreskówka). A Szczególnie Pokemony Seria XY.Uczęszczam do 6 klasy Podstawowej Im. Jana Kielaka.Chodzę na treningi piłki nożnej i na różne turnieje związane z tym właśnie sportem. Ja gram na pozycji prawego skrzydłowego,a jutro mam zostać kapitanem drużyny. Zajęło mi to 4 miesiące.(Bo od 4 miesięcy chodzę na owe treningi).Chcę zostać strażnikiem,ponieważ często spotykam osoby robiące freekille,akurat wtedy ,gdy nie ma żadnego strażnika/admina na Owym serwerze i za każdym razem muszę wchodzić na shoutboxa lub teamspeaka żeby zawołać jakiegoś strażnika. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Niestety nie mam,ale planuję. 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Gdzieś tak mniej więcej 3-6 godzin. 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Trudno mi to określić. Dni robocze gdzieś tak 15-22:00 z przerwami. Weekendy - 12-19:00 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie):Przechodzę. 12. Staż w grze counter strike 1.6: Gdzieś tak mniej więcej 2 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Byłem strażnikiem,lecz nie tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) [+] Wiek (Daje plusik, ponieważ jest ogarnięty) [+] Rozpisane podanie [+] GT [+] Doświadczenie [+] Regulamin ! Ja mu wierze, przecież żeby pisać skargi trzeba znać regulamin ! [+] Mikrofon (Umie prowadzić, tylko że Nemo wbijasz w weekendy i nie wiesz nic o nim praktycznie Nie ma się co zastanawiać ! Jestem Na Tak ! Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez Troplelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Za dłuuuugim okresem próbnym! +Ogarnia +Przyjazny +GT -Rzadko używa mikro -Nie wiem czy potrafi prowadzić jako klawisz -Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ja jestem na tak Mimo wieku jest ogarnięty.Jest lubiany,posiada kulturę a regulamin zna bardzo dobrze(wlasnie po przez pisanie skarg:v).Ładnie rozpisane podanko a GT bardzo dobre Jak najbardziej na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Na tak : + Ogarnia + Zna regulamin + Ma mikro choć często się nie odzywa + Poradzi sobie chłopak wierzę w niego XD można dać okres próbny 2 tygodni conajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Na tak! +Ogarnia +Przyjazny +Wiek +/- GT (tak średnio bym powiedział, tak średnio) +All Powodzenia Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez Rumunejszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 napisze krotko widuje cie na serwerze ale nie za czesto wiec neutral;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Za okresem. - Wiek + Ogarnia + Znajomość regulaminu + GT + Doświadczenie + Podanie Z Bogiem pozdrawiam Wiadro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Przyjęty na okres próbny. Zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi