ViXaPiXa 221 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 1. Nick: NAVI 2. Imię: ADAM 3. Wiek: 19 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: TA 6. Link do swojego GT**: https://www.gametracker.com/player/NAVI/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Mam na imię Adam mieszkam w województwie pomorskim i mam 2 braci jeden 14 drugi 12. W Gdańsku również chodzę do szkoły na zawodzie technik elektryk, posiadam prawo jazdy które nie dawno zrobiłem to był mój cel żeby to osiągnąć i udało się .Strażnikiem chce być ponieważ zaczynam od początku gdy wróciłem z dalekiej przygody zamyślony JAILEM i moimi wszystkimi kumplami , chcę znowu tu grać i mam nadzieję że tęskniliście za mną. POZDRAWIAM EKIPĘ i mam nadzieję dostać szansę znowu i nie popełniać więcej żadnych błędów. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: http://steamcommunity.com/profiles/76561198308967956/ 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4-5 godzin a nawet więcej 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):robocze od 16-20 a w weekendy od 14-20 z przerwami 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): W trakcie xD 12. Staż w grze counter strike 1.6: 2 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): no dużo razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Na taK Byłeś już adminem Wiek +/- mutacja xd +/- GT Regulamin Dużo czasu możesz poświęcić Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Co tu dużo mówić...... No na tak oczywiście! +Wszystko Witamy po przerwie Mordo!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Na tak: -był adminem -Ogarnia -micro Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Oczywiście ze na tak. + Miał tu admina + Ogarnia + Wiek + Doświadczenie + kulturalny GT wiem ze nadrobi Witam ponownie i pozdrawiam Wiadro. ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYGAN xD 44 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 +Wiek +Znajomość regulaminu +Ogarnia +Widać go na serwerze +Był już adminem +Nie prowokuje Ogólnie spoko ziomek Pozdrawiam, CYGAN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Od razu zgłoś się w randze po admina. Przyjęty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi