jasio Boyka 16 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 hej, nie grałem juz ok 2 tyg dziś wchodzę na serw i mnie wywala powód Connection accepted by 193.33.176.64:27015 [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: jasio Boyka ||| IP: 79.184.1.228 ||| Steam ID: STEAM_2:0:380438974 ||| Powod: Wrzuc screeny na forum ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] * Privileges set BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 118 Kicked :"Zostales zbanowany. kurcze, jak gdzie kiedy? w amx wchodę, a tam Twoje IP (79.184.2.233) Wszystko jest dobrze, nie jesteś zbanowany, o co chodzi ?, czy ktoś grał na moim nicku? skąd ten ban? szukałem w amx teraz i faktycznie jest ban perm na nick jasio Boyka z 07.04.2017 godz 18.37, najlepsze jest to, że wtedy to ja byłem w pracy, tyle czasu grania na serwie na tym nicku a tu porażka, dla wszystkiego przejrzałem cały folder z csem i nigdzie screnow nie ma. Był bym bardzo wdzięczny gdyby mój nick został odbanowany. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Witam, myślę, że nie jest to pomyłka..... i to Twój ban. Bana nie dostałeś na ip czyli może pokazywać że "Twoje IP (79.184.2.233) Wszystko jest dobrze, nie jesteś zbanowany" masz zmienne ip i to widać Bana natomiast dostałeś na sid, UB nie dostaniesz dopóki nie wrzucisz ss. Zapraszam do tego działu https://forum.cs-classic.pl/forum/85-request-ub/. Pamiętaj jednak przed tworzeniem nowego tematu z regulaminem tamtego działu i zasad UB. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Jak może dostać ub skoro , nie ma ss'ów ?. Są 2 opcje zresetuj ruter , jeżeli to nie pomoże zostaje Ci tylko UB przez SMS . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio Boyka 16 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Cytuj spoko ssów nie mam w żadnym folderze, także po tylu miesiącach na serwie ładnie mnie dymnelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Usuń Cs'a i pobierz tego z forum, dostaniesz nowe ID i będzie po sprawie ( skoro ban niesłuszny ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Jeżeli , to nie pomoże co napisał @BoteczeQ napisz do mnie na pw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi