Topek 36 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) 1. Nick : Topek 2. Imię : Kacper 3. Wiek : 17 4. Znajomość AMX (1-10) : 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon : Mam. 6. Składka : Tak. 7. Link do swojego GameTracker'a** : Brakuje mi bodajże 5h przyznaję się https://www.gametracker.com/player/Topek/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie ** : Mam na imię Kacper, interesuje się motoryzacją, oraz grą na waszym DD2. Staram się spędzać jak najwięcej czasu na serwerze, umiem odróżnić Cheat'era od skilla, inni często mają z tym problemy. Posiadałem kiedyś własną sieć. Bardzo nie lubię graczy którzy są chamscy w stosunku do dobrego gracza, czasami sam przeklinam przyznaję się bez bicia, ale to chyba normalne u każdego, ale staram się to ogarniać ze względu na kulturę własną aby nikt o mnie złego zdania nie powiedział. Myślę że zdałbym u was test na dobrego Administratora. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem** : Hmm, dlatego że w godzinach których gram często siedzą ludzie nie uczciwi którzy latają na chaksach, obiecuję że dam z Siebie wszystko aby było jak najlepiej dla naszej sieci oraz serwera, oby też nikt o nas złego zdania nie powiedział że jesteśmy nieogarniający tego co się dzieje. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID : STEAM_0:0:36732211 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze : Powiem tak że są dni lepsze i gorsze, każdy ma swoje życie i problemy, ale myślę że z 2-4h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy) : Gram codziennie, dni robocze wbijam często od 11-23 (czasami nocki, gram też w szkole) Weekendy od 10- 23 i czasami nocki, to zależy czy jest u mnie Kobieta na noc 13. Staż w Counter-Strike 1.6 : Około 4 lat. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków) : Tak posiadałem. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Topek Dodanie GT, zmiana tytułu tematu, @Miłosz zmienione | @SinneE jak sam wchodzisz raz na ruski rok hehe ja Cb wgl nie widze :P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xena 178 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Cytuj w godzinach których gram często siedzą ludzie nie uczciwi którzy latają na chaksach, to w jakich to konkretnie godzinach? - bo najczęściej grają do południa owi wspominani przez Ciebie wyżej gracze, a Ciebie też za bardzo w tym czasie nie widziałam. Zbędne było w temacie wpisanie "Topek adminem?-podanie", wystarczyło swój nick... Spoglądając na Twoje GT, to grasz od niedawna, skoro już konkretnie w niektórych podaniach trzymamy się sztywno wymogów/ram , które trzeba spełnić ubiegając się o rangę admina, to co w tym przypadku? - brak 5 godzin? + składa + mikro + wiek ale mimo wszystko sugerowałabym okres próbny, bo często nowi napaleni CSem gracze chcą osiągać funkcję admina, a później im się to nudzi i nie ma komu grać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Jestem za okresem próbnym +wiek +amxx +składka +steam + nie było na ciebie skarg - trzeba sie trzymac wymagań, niby te 5h ale no cóż szybko je można nadrobić i będzie git. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Pkt 12 nawet mały szczegół jest ważny, uzupełnij to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diil 83 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Wszystko spoko ale nie spelniasz wymagan to jest punkt 2 i 4 czyli : 2. Przegrane 30 godzin i przynajmniej 2 tygodnie spędzone na serwerze. 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Osobiście nic nie mam do Ciebie, nie sprawiasz problemów na serwerze ale jestem na NIE, pograj dluzej na serwerze i mysle ze moje zdanie sie zmieni.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Lepiej żebyś pograł u nas, przynajmniej parę tygodni i dopiero złożył podanko. Admin musi się wpasować w zespół. I ogarnij te klatki bo się skarżą na Ciebie na u@ xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undeR 14 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ja jestem za okresem próbnym. Godzinki nadrobi, a widzę w podaniu dużo plusów m.in. mikro, składka, wiek, amx i podanie jak najbardziej rozwinięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SinneE 30 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Na nie, widzialem Cie moze z 3 razy na serwie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreW_ 121 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Za szybko jakoś napisałesz tego podania mogleś sie nie spieszyć, ale jestem za okres próbnym. + wiek +znajomość amxx +składka +steam +miły, znany (mimo,że grał niedługo..) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diil 83 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 16 hours ago, undeR said: Ja jestem za okresem próbnym. Godzinki nadrobi, a widzę w podaniu dużo plusów m.in. mikro, składka, wiek, amx i podanie jak najbardziej rozwinięte. Sorki ale patrzac na twoje GT to grasz jeszcze mniej niz Topek i moim skromnym zdaniem srednio twoje zdanie powinno byc brane pod uwage... https://www.gametracker.com/player/`eP | undeR/193.33.177.101:27156/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undeR 14 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 6 godzin temu, diil napisał: Sorki ale patrzac na twoje GT to grasz jeszcze mniej niz Topek i moim skromnym zdaniem srednio twoje zdanie powinno byc brane pod uwage... https://www.gametracker.com/player/`eP | undeR/193.33.177.101:27156/ Bo gram od niedawna, ale mam prawo wyrazić swoje zdanie i ocenić kolegę po podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Kazdy m prawo wyrazic swoje zdanie Jak narazie na Nie , pograj z nami jeszcze z nami z 2 tygosnie i zmienie zdanie . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestz 122 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 -Wybacz, ale nie spełniasz wymagań dotyczących ilości godzin na serwerze, na serwerze jak i na forum jesteś dopiero tydzień. Uważam, że jest to jeszcze za wcześnie dla Ciebie abyś dostał admina. Pograj dłużej , daj się poznać i złóż podanie za 2 tygodnie. na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Wszystko jest ok i jak nadrobisz godziny z pewnością zawitasz w naszych szeregach administracji. Podanie na razie odrzucam ze względu na godziny. Musimy być posłuszni naszym wymogą, iż bez nich byłby nie porządek. Złóż podanie za 3-4 dni z pewnością nadrobisz godziny. Do usłyszenia i miłego strzelania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi