Shizoo 61 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) 1. Nick: MasujDzika (nowy nick ) 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 21 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): myślę , że 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Składka: TAK 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/MasujDzika/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Ciężko mnie zdenerwować (ale jest to możliwe :D) lubie i znam sie na żartach . Dużo ludzi chyba mnie zna wiec nie bede sie zbytnio rozpisywał 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Trochę ciężkie czasy przechodzi COD , chodzi mi tutaj o aktywność graczy . Jest ich (porównując do sytuacji sprzed roku) naprawdę mało . Nie gram na serwerze w tygodniu , ponieważ pracuje i nie mam chęci ani siły na grę Za to w weekendy gram praktycznie cały czas . Aktywność adminów spadła , ale nie spadła aktywność cziterów , stąd moje podanie . Wiem , że fakt iż gram tylko w weekendy mocno mnie dyskwalifikuje , ale porządek na serwerze w weekendy też potrzebny . Miałem tutaj admina jakiś rok temu (może troszke wiecej) przez dłuższy okres . Nie było na mnie nigdy żadnych skarg . Czitera potrafię rozpoznać i szybko działać 10. Czy posiadaszSTEAM? (Tak/Nie): Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W tygodniu jedynie moge wejść na spect i oglądać jak gra przebiega . A w weekend cieżko mi to określić może nawet i 5/6h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Tak jak wyżej dni robocze od 18/19 moge czasmi posiedzieć na spect ( czasmi po prostu padam na twarz po pracy) weekendy naprawdę cięzko określić 13. Staż w Counter-Strike 1.6: nie pamiętam . może coś około 6lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Shizoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Na tak, miałem okazje z nim adminować. +mikro +miła osoba +zna regulamin +aktywny +Amx +staż, na serwie jak i w adminowaniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesioo 31 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Nie mam za bardzo czasu się rozpisywać więc: + Staż,ogarnięty,miał tu już admina,amx,składka,mikro - Nie umie grać ( kiedyś się nauczy) Myślę że to podanie to tylko formalność 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Bartek, Bartek. Jasne, że jestem na TAK. Wybierając adminów nie popełniam błędów GT lekko w kratkę ale i tak jest na poziomie, który spełnia wymóg. AMX na wysokim poziomie, więc jest wszystko na swoim miejscu. Staż na serwerze, pracowałeś z BoBo, więc z pewnością ma takie samo zdanie jak ja. Bardzo pomocna, komunikatywna i pobłażliwa osoba, idealnie nadająca się na admina. Akceptacja do grona adminów 350, to tylko kwestia czasu, ale po prostu chciałem oddać swoje zdanie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Już jakiś kawał czasu Cię znam , i wiem że nie ma z Tobą kłopotu . Zapraszam do Ekipy . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi