xKardzio 668 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Imię: Kuba Wiek: 16 Kontakt: steam/fb/telefon/ts/forum Twój nick na TS3: xKardzio Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Obecnie brakuje adminów. Jest tylko Pynia i Majun (+ -_-). Moim zdaniem to za mało jak na tak duży TS. Chciałbym pomóc w miarę swoich możliwości w zadbaniu, rozwijaniu serwera i organizowaniu różnych eventów. Na ts przesiaduję dniami, czasem nawet nocami. Mam dość dobry kontakt z osobami na serwerze. Ile czasu spędzasz na TS3: Zależy od dnia, ale myślę, że 2-3h dziennie Czy posiadasz admina na innym TS3?: nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 3-4, ale szybko się nauczę Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Do tej pory TS używałem jako zwykły użytkownik, więc żadne Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez xKardzio 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Na tak: +/- wiek +jest cały czas praktycznie na ts +ogarniać tsa to nie jest jakoś trudno +potrzeba admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rewoX* Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Niekonfliktowy, bezstronny i wykazuje trochę więcej niż przeciętne chęci, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Jestem za okresem próbnym. -Nigdy nie miałem problemu z Twoją osobą. -Można z nim spokojnie porozmawiać i pożartować. -Bardzo dobra aktywność na serwerze. -Na tej randze nie ma nic trudnego, więc bardzo szybko nauczysz się wszystkiego. Obyś słowa zamienił w czyny. Powodzenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Jak najbardziej na tak -Bardzo spokojny,miły,pomocny i kulturalny chłopak -Duża a nawet i bardzo duża aktywność na serwerze -Ma chęci i chcę pomóc więc Moim zdaniem to jest najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dałbym mu szansę, jednakże ma 16lat oraz znajomość ts'a na bardzo niskim poziomie. +Podanie na pewno lepiej rozpisane od Zygusia. +Mutacja i sprawny mikrofon. +Bezkonfliktowy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 883 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Kardzio, Ciebie znam jeszcze od czasów starego DR CS:GO, gdzie najpierw Ty byłeś opiekunem, a potem ja. Współpraca była miodzio, jak chcesz to potrafisz i sprawia Ci przyjemność pomaganie innym (przynajmniej takie odniosłem wrażenie). Ma 16 lat, a zachowuje się bardziej dojrzale niż niektórzy tutaj. Wiek nie jest miarą dorosłości, tylko czyny i kultura człowieka. Ot co. Jak najbardziej na tak, powodzonka. DOBRZE, ŻE USUNĘŁAŚ, BO JUŻ ZWĄTPIŁEM. ^ Powtórzę jeszcze raz, napisał jedno zdanie więcej, skleił i pogrubił tekst, a Ty go porównujesz z Zygusiem, brawa dla Ciebie. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Ktoś. Jeban* kolesiostwo i inne pierdoły wychodzące z tsa, które trzeba wyplenić 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Na tak +Wiek +Bezkonfliktowy +Chęci +Duża aktywność na ts 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Przyjęty na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi