xKardzio 668 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Imię: Kuba Wiek: 16 Kontakt: steam/fb/telefon/ts/forum Twój nick na TS3: xKardzio Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Obecnie brakuje adminów. Jest tylko Pynia i Majun (+ -_-). Moim zdaniem to za mało jak na tak duży TS. Chciałbym pomóc w miarę swoich możliwości w zadbaniu, rozwijaniu serwera i organizowaniu różnych eventów. Na ts przesiaduję dniami, czasem nawet nocami. Mam dość dobry kontakt z osobami na serwerze. Ile czasu spędzasz na TS3: Zależy od dnia, ale myślę, że 2-3h dziennie Czy posiadasz admina na innym TS3?: nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 3-4, ale szybko się nauczę Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Do tej pory TS używałem jako zwykły użytkownik, więc żadne Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez xKardzio 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Na tak: +/- wiek +jest cały czas praktycznie na ts +ogarniać tsa to nie jest jakoś trudno +potrzeba admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Niekonfliktowy, bezstronny i wykazuje trochę więcej niż przeciętne chęci, na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Jestem za okresem próbnym. -Nigdy nie miałem problemu z Twoją osobą. -Można z nim spokojnie porozmawiać i pożartować. -Bardzo dobra aktywność na serwerze. -Na tej randze nie ma nic trudnego, więc bardzo szybko nauczysz się wszystkiego. Obyś słowa zamienił w czyny. Powodzenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Jak najbardziej na tak -Bardzo spokojny,miły,pomocny i kulturalny chłopak -Duża a nawet i bardzo duża aktywność na serwerze -Ma chęci i chcę pomóc więc Moim zdaniem to jest najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dałbym mu szansę, jednakże ma 16lat oraz znajomość ts'a na bardzo niskim poziomie. +Podanie na pewno lepiej rozpisane od Zygusia. +Mutacja i sprawny mikrofon. +Bezkonfliktowy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Kardzio, Ciebie znam jeszcze od czasów starego DR CS:GO, gdzie najpierw Ty byłeś opiekunem, a potem ja. Współpraca była miodzio, jak chcesz to potrafisz i sprawia Ci przyjemność pomaganie innym (przynajmniej takie odniosłem wrażenie). Ma 16 lat, a zachowuje się bardziej dojrzale niż niektórzy tutaj. Wiek nie jest miarą dorosłości, tylko czyny i kultura człowieka. Ot co. Jak najbardziej na tak, powodzonka. DOBRZE, ŻE USUNĘŁAŚ, BO JUŻ ZWĄTPIŁEM. ^ Powtórzę jeszcze raz, napisał jedno zdanie więcej, skleił i pogrubił tekst, a Ty go porównujesz z Zygusiem, brawa dla Ciebie. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Ktoś. Jeban* kolesiostwo i inne pierdoły wychodzące z tsa, które trzeba wyplenić 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Na tak +Wiek +Bezkonfliktowy +Chęci +Duża aktywność na ts 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Przyjęty na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi