Bladyy 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Powiecie jak wszystko ustawić, pod komputer który ma 7lat ;d tak żeby troszke lepiej działał CS Karta graficzna - Nvidia geforce 9500GT http://imgur.com/a/GM9tG http://imgur.com/a/g3WgL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Filtrowanie tekstur - Wysoka Wydajnosc Przyspieszenie wieloekranowe[...] - Tryb Jednoekranowy Korekcja Gamma- Wyłacz Oraz wszystkie ustawienia w CS na najniższe, wlacz rowniez Synchronizacje pionowa stale 60klatek jezeli podzespoly na tyle pozwola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bladyy 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 włączyć synchronizacje w nivida i cs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie wiem czy jest jakiś sens ustawiać w panelu NVIDIA dla takiej starej karty graficznej. http://download.cs-classic.pl/zwiekszanie-fps-cs-1-6/ Myślę, że blog po coś jest i naprawdę znajdzie się tam wiele informacji. Żeby nie przepisywać wszystkich komend, znajdź plik config.cfg (Główny katalog cs ---> cstrike). Jeśli nie masz ustawionej opcji "Tylko do odczytu",wklej wszystkie zawarte w tym linku komendy, po czym zapisz i zamknij okno, następnie wejdź w CS, wyłącz CS, wróć do pliku config.cfg, ustaw jego stan na "Tylko do odczytu" i znów włącz CS oraz sprawdź jak działa. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez StyX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bladyy 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 mi chodzi o cs go; > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 4 minuty temu, Bladyy napisał: mi chodzi o cs go; > Ty tak serio? Mogłeś od razu napisać, że chodzi ci o cs go ;/ Jak ta karta ma 256 mb pamięci to jak ty chcesz sobie pograć w CS GO? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Obecnie posiadam tą kartą dużo nie zdziałasz Chyba,że trochę podkręcisz jej rdzeń z 550mhz do 650 i częstotliwość pamięci z 333mhz do 400 to będziesz miał 10/15 fps więcej msi afterburner pobierz i tam podkręć o ile wiatrak ci dobrze chodzi Ta karta wiele nie pomaga prockowi ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bladyy 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 A wiecie moze czemu jak gram sobie w CS i tak po 5-10 min wywala na pulpit gra nadal działa lecz na pulpit wyrzuca ;/, czemu ;c? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) no trochę mega słaba ta karta ja też lepszej nie mam bo 9500gs i fps miałem 30 ale wpisałem komendy które Ci podam i skoczyło mi do 70 -console -novis -high -trickrate -threads (liczba rdzeni) -nod3d9ex -nojoy Wchodzisz w Steam do biblioteki najeżdżasz na CS:GO prawym klikasz wybierasz właściwości i ustaw opcje uruchamiania i wklejasz to co Ci podałem razem z myślnikami w grze w konsoli komendy: cl_forcepreload 1 r_cleardecals no i net_graph 3 żeby widzieć ile masz fps w nvidia to synchronizacja (OFF) w sumie reszta coś pomoże ale nie znacznie i oczywiście wszystkie ustawienia w grze na najniższe wzorowałem się na filmiku Matuss'a na yt sam miałem problem z płynną grą bo aktualnie zmuszony jestem użytkować słabszy komputer a naszła mnie ochota na GO więc poszukałem, znalazłem. Masz linki: 1. [/spoiler] ja wzorowałem się na tym i z 30 fps wskoczyło mi 70 u Ciebie efekt będzie słabszy ale na pewno lepszy niż masz ogólnie nie polecam na takim sprzęcie grać bo to nie jest fajne i przyjemne 2. [spolier] Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez VORDEN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bladyy 1 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dzięki już więcej fpsów da sie teraz grać. PLUS DLA ALL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi