Zimny. 415 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 1. Nick: No Chance' 2. Imię: Kuba 3. Wiek: 15 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/640124 8. Parę słów o sobie **: Interesuje się informatyką, głównie Hardwar'em, również lubię pograć w Piłkę nożną/ręczną. Przyjazny człowiek, który nie szuka problemów ani nie wyzywa innych ludzi. Zdarza mi się czasem "wybuchnąć", ale chyba każdy tak ma. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram na sieci CSC już ładne parę lat, można to zobaczyć po dacie założenia konta na forum. Tak, wiem, że nie mam za wiele godzin na serwerze. Składam podanie dlatego, że denerwują mnie osoby które zaczną rzucać ku*wami, ch*ami, gdy ktoś ich zabije. Na serwerze nie było zemną problemu, ani jednego muta, kicka itp. 10. Steam_ID: STEAM_0:0:111117839 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-4h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 16-20, Weekendy 9-12, 15-20 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Ponad 1,5h, dwa różne konta steam. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqi 17 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Jakos cie nie kojarze, a poza tym wiek Wymagania: 1. Ukończone 17 lat Narazie jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniuse 10 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Jestem na nie. 15lat malo troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Jestem na NIE Nie masz minimum 16 lat oraz nie jesteś z nami długo na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 - Wiek - Czas gry ( piszesz, że jesteś tutaj od dawna, ale jakoś ani razu Cię nie widziałem mimo, że z rok temu miałem też tutaj admina i nawet wtedy Cie nie widywałem. - Po tym jak napisałeś: denerwują mnie osoby które zaczną rzucać ku*wami, ch*ami, gdy ktoś ich zabije Z takim podejściem nie potrafiłbyś uspokoić ludzi bo gniew to rzecz ludzka i do pewnego stopnia można ją tolerować póki nie przeszkadza to innym graczom. - Po mimo młodego wieku według mnie nie nadajesz się na admina. Może gdy Twoje nastawienie się zmieni i dojrzejesz wtedy mógłbyś postarać się raz jeszcze o admina. Na chwilę obecną jestem na nie. Pozdrawiam, Kazuya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Podanie odrzucam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi