Weronikaa 3 302 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Witajcie! Zapraszam do pierwszego z wielu konkursów graficznych prowadzonego przez grafików. Regulamin konkursu możecie znaleźć tutaj -> klik Tematyka : Święto Trzeciego Maja Wymiary: 1080x800 Nagrody: 50 PSC Aby odbył się konkurs musi wziąć udział co najmniej 5 osób Zapisy do 21 kwietnia Inni graficy też mogą brać udział!! Zgłaszać się możecie w tym poście. Wzór: Nick: W jakim programie tworzysz grafike? Jak długo zajmujesz się grafika? Powodzenia Edytowane 1 Maja 2017 przez Weronikaa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Jak graficy mogą brać udział, to wezmę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nick: eqk W jakim programie tworzysz grafikę?: Photoshop Jak długo zajmujesz się grafiką? Gdzieś 2 lata Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez eqk 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Nick: Winchester W jakim programie tworzysz grafike? PS Jak długo zajmujesz się grafika? Nie wiem, krótko. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 685 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Nick: GryTrean W jakim programie tworzysz grafike? Photoshop Jak długo zajmujesz się grafika? Ciezko okreslic 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Nick: J. D. Christian Program: Pierwsza Aplikacja Innowacji Nowoczesnego Twórcy ( w skrócie PAINT) jak długo: będzie już od przyczkola jak rysowałem siusiaczki kolegom w zeszytach. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Przedłużanie czas do 22.04 do 19. Jak nie zgłosi się wystarczająca ilość osób -- konkurs zamykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 245 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Nick: Esme W jakim programie tworzysz grafike?: Gimp 2 Jak długo zajmujesz się grafika?: Prawie 2 lata 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Konkurs zamknięty. Prace proszę wysyłać do mnie na PW do 30.04 Przypominam o regulaminie -> klik Powodzenia Jeśli do jutra do godziny 20:00 nie dostanę wszystkich pracy, konkurs zostanie wycofany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Przykro mi, ale konkurs jest anulowany. Nie wszystkie osoby wysłały mi pracę mimo, że przedłużyłam czas Dziękuję innym co wysłali, ale niestety warunki to warunki :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi