Nemciooo 608 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Witam! Jak pewnie niektórzy z was wiedzą stawiamy nowy serwer minecrafta. Nie obwijając w bawełnę: czy macie propozycję jaka tematyka/jakie tryby mają zostać umieszczone na tym serwerze? Piszcie tu na dole, a my postaramy się rozpatrzeć propozycję. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 halo jaki minecraft, ja też chcę zbudować swoją rezydencję, ba, mogę postawić wam serwer na kompie! Tylko chcę moją rezydencję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Tak jak ci mówiłem, dalej upieram sie przy survivalu + gildie (ew. działki). Skyworld, Skywars jest chyba grywalny, Creative 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Survival + gildie się wypaliły, trzeba pomyśleć nad serwerem fabularnym, tzn. gta, minez, itd.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja tam jestem przy starym survi + gildie Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez Ktoś. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daddy 57 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Minecraft Całe moje życie . + Survival & Gildie. + SkyWars. + BuildBattle. + Jak wam się uda to Tryb DayZ , są takie na większych serwerach. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 W sumie bardzo fajna sprawa,wcześniej był serwer MC tutaj,fajnie że Się tym interesujecie Może uda mi się ściągnąć na kompa i pogramy razem ^^ Jeżeli chodzi o tematykę to Skywars koooooocham ale i Survival & Gildie też ideolo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 no był, był ale nie wypalił jak się wam uda to sam osobiście pobiorę minecrafta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Czekam z niecierpliwością 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ja jestem za starym survi+Gildie ,ale też może np. RealLife,SlenderMod.lub jak wspomniał @TGM Gta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jednogłośnie wygrywa tryb: Survival+Gildie! Serwer gotowy będzie wkrótce, bądźcie cierpliwi! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Osobiście pograłbym na Skyblocku - rozważcie tą propozycję, bo tryb wg. mnie jest mega 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVortexStrong 5 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Czekam z niecierpliwoscia ;> Na pewno zagram ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 nie róbcie znowu tego survival + gildie bo juz były 2 serwery mc jak dobrze pamiętam o takiej tematyce i nie wypaliło. Lepiej zrobić jakiś skyblock i może jakieś minigames a nie... Tyle osób chce tego minecrafta a jak przyjdzie co do czego to nikt nie będzie grac i będzie mówione, że się nie chciało grac bo to był odhrzewany kotlet... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi