56489 88 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Witam, nie wiem czy w dobrym dziale napisałem lecz chciałbym zaproponować dodanie automatycznego sklepu oraz innych sposobów płatności niż tylko sms'y. Myślę, iż to by nie było tylko na korzyść gracze ale również właściciela serwerowni ( kogoś kto dostaje hajs za kupione usługi w sklepie). Jak wiemy teraz po kupnie np. Vipa czekamy aż wgra nam go właściciel ( osoba upoważniona do tego) lecz z takim sklepem gracze mieli by go już po wejściu na serwer/ następnej mapie. Proszę o rozpatrzenie tej groźby i danie znać co o tym myślicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Jak to po kupnie vipa w automatycznym sklepie wgrywa ci go właściciel Masz na myśli chyba /sklepsms, Tak jak ty uważam, że lepszy jest od tego od xvaka, jednak licencja jest wiec trzeba z niej korzystać ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Jak byś nie wiedział to Cię uświadomie, na shop.cs-classic.pl są inne formy płatności wystarczy założyć konto, bezpłatne i bez akceptacji email, wejść w panel użytkownika i kliknąć w dodaj punkty. Wtedy wybierasz tylko ilość doładowania i formę płatności, a potem za te punkty kupujesz usługi. Właściciel dodaje usługi? Oj chyba nie, to dzieje się z automatu. Ale jest mały stopień czekania, bo usługa zaczyna obowiązywać od tej 'nowej mapy' Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez Miłosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi