InnVis 181 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 1.Nick: CWANIAK[t] 2.Imię: Dawid 3.Wiek: 27 lat 4.Znajomość AMX (1-10): 9 5.Sprawny i działający mikrofon: Działa jak należy (TAK) 6.Opłata Admina (składka) (TAK/NIE): Tak 7.Link Do GameTracer'a: https://www.gametracker.com/player/CWANIAK[t]/193.33.177.101:27156/ Rozumiem, że nie jest dużo h przegrane lecz wszystko jestem w stanie nadrobić w tym punkcie prosił bym o wyrozumiałość. 8. Parę słów o sobie: Więc tak, na imię mam Dawid obecnie mieszkam w Olsztynie oraz tam pracuję. Mieszkam razem z żoną i małym psiakiem. Interesuję się piłką nożna, tenisem oraz cs w dużej mierze. Ogółem gram w cs około 6lat na tej serwerowni od 3. 9.Dlaczego chciał byś zostać adminem ?: Wiem, że odd2 jest troszkę adminów lecz wiadomo że nie każdy jest w stanie być nostop dostępny na serwerze. Dlatego chciał bym objąć tą posadę aby właśnie te luki załatać swoją obecnością na serwerze jako admin. 10.Czy posiadasz STEAM (TAK/NIE): Niestety nie posiadam lecz jeżeli zajdzie taka potrzeba i opiekun zażyczy sobie abym go posiadał tak też się stanie. 11.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze: dziennie od 2-4h 12.W jakich godzinach gracz: dni robocze : 15-22, weekend: 12- 2 w nocy. 13.Staż w Couter-Strike 1.6: 6lat 14.Czy posiadałeś już admina: Tak posiadałem na tej serwerowni. ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Chciałem ci dać lajka a tutaj komunikat z limitem ;] Fajnie widzieć takie podanie, bo na pewno mam gwarancje że ta osoba (TY) dasz sobie radę na stanowisku i nie zawiedziesz, chciałbym żeby takich typu podań. - adminów z przeszłości było więcej, aby wrócili do nas :] Ja Ci życzę pozytywów w podaniu, bo wymogi jednak a te z godzin są jedne z ważniejszych, jak nie najważniejsze. Chciałbym jednak zaznaczyć że okres próbny dla admina kończąc się może znaczyć wiele, bo wymogi typu czas na serwerze w dniach i minutami można załatwić na końcu, jak każdy wie to okres po coś jest, żeby coś udowodnić ;] Ale to już zależy głównie od godzin. Ja jestem na Tak, z uwagi że Cię pamiętam i pracowałem dość długi czas z tobą 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Jestem na tak +Doświadczenie w adminie (pamiętam bf2) + obsługa amx + dojrzałość i kultura osobista. +Fajny opis podania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Widuje cie cały czas na serwerze jak gram wiec z aktywnoscia nie ma problemu podanie bardzo ładnie rozpisanie plus wiek jestem na TAK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biały Murzyn 22 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Jestem na tak: -znana bezkonfliktowa osoba -pomocna w razie jakiegokolwiek problemu -znana na serwerze -pozytywny ziomek -pozytywne wypowiedzi kolegów z pełnionej funkcji -możliwość dostosowania się z zakupem steaumu Pozdrawiam Aldur. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xena 178 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Jestem na TAK + doświadczony (gralismy razem za czasów bf2+ffa) + wiek - Steam (warto zakupić, bo wtedy łatwiej nam - graczom się kontaktować, a nie szukać ns'ow na forum) +/- nadrób godziny i będzie git 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topek 36 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 + wiek + stary admin - steam bo steam ale inni też nie posiadają, nie jest obowiązkowy ale lepiej mieć - musisz te godziny nadrobić + ładne podanko Ja oczywiscie na Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diil 83 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 + doswiadczenie + amx + wiek + bezkonfliktowy +/- gt do poprawienia + rozpisane podanie Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Na tak Amx Doświadczenie Składka Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Na tak ; + doswiadczenie + skladka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undeR 14 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Jestem na tak już po samej wypowiedzi opiekunów widzę, że jesteś doświadczonym adminem. Podanie bardzo ładnie rozpisane, na serwerze jesteś codziennie, wiek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreW_ 121 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Na tak : + wiek + doświadczenie + składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestz 122 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Na TAK - wiek - znany na serwie - doświadczenie - bezkonfliktowy - ogarnięty - w porządku gość:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Podanie zostaje przyjęte, okres próby 5 dni. Witaj w drużynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi