JaneQ 5 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 1.Nick: JaneQ 2.Imię: Bartek 3.Wiek: 12 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): tak 6/10 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Składka: Jeszcze nie 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/JaneQ/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Mam 12 lat, wiem, że podanie jest od 15 lat ale jestem ogarnięty, nie wyzywam, trudno mnie zdenerwować i lubię grać w cs'a i piłkę nożną 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać adminem ponieważ, rzadko co widzę admina na serwerze, często olewają mnie gdy napisze na u@ i chce żeby na serwerze było coraz mniej cheaterów 10. Czy posiadaszSTEAM? (Tak/Nie): Tak, ale nie mam tam cs'a 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Około 2h dziennie. Zależy czy mam czas 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze i weekendy, różnie bywa, bo mam 2 siostry 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Nie pamiętam ale gdzieś tak 2 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Okres próbny +Czas na serwie -składka +amx, trudne nie jest Trudno jest grać skoro liczba osób na serwie wynosi 0 xD Niedługo to się zmieni, miejmy nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Na Nie - składka, - wiek, - troszkę zdania które piszesz są bez sensu mianowicie brak w nich składni ( ale to moje zdanie ) Takie jest moje zdanie lecz wszystko zależy od Opiekuna Serwera. Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez CWANIAKt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Nie jestem przekonany , ale z racji że Admini grają 50/50 , otrzymujesz okres próbny na czas 1 tygodnia . Napisz na pw oraz Witaj w Ekipie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi