s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Dziękuje bardzo że aż tyle osób mi zadało pytania ^^(chociaż połowa była namawiana i męczona,ale ciii :P) Pytania od @Nemo. [P] ELKO [O] Hejka[P] Zdasz? [O] Ja nie zdam?[P] Co tam z Sasem? [O] Najlepiej[P] Lubisz matmę? [O] Wcześniej nienawidziłam ale teraz lubię i to bardzo [P] Ja kocham [O] Chyba mnie,pfff [P] A chemię lubisz? [O] Tak,lubię[P] Masz zagrożenia? [O] Nie[P] Kogo zaliczasz do "dupolizów Wercii"? [O] MOJE NAJLEPSZE,KOCHANE OSÓBKI!![P] jakieś sporty? [O] Siatkówka moje love [P] piłka nożna? [O] A też lubię,trenowałam [P] też kocham nogę [O] Bardziej mnie kochasz [P] Brzuszek rośnie? Hahahaha [O] Pfffff,dupa rośnie [P] Co najchętniej jadasz? [O] Pierogiiii,Sernikkkk i Spaghetiii [P] Jakie kolorki trawisz i na odwrót? [O] Czarny,biały,szary,zielony,niebieski i fioletowy a nie trawię RÓŻOWEGO[P] Oglądasz TVN? [O] Czasami [P] Ogl 19+, szkołę? [O] Taak,humor mi to poprawia [P] Czemu na FFA tak często giniesz? [O] Pfff mam najwięcej zabójstw botki [P] Plany na przyszłość? [O] Na pewno skończyć szkołę,znaleźć dobrą pracę i mieć szczęśliwa rodzinkę [P] Jakie gierki poza cs? [O] Nicz innego tylko cs[P] Ściągniesz minecrafta? [O] Mejbi bejbi [P] Będziesz grała na nowym serwerze? [O] Postaram się[P] Lubisz błazenki? [O] A lubię [P] Kochasz je? [O] No ba [P] Tolerujesz mnie? [O] Jak najbardziej,a czemu by nie? [P] Lubisz mnie? [O] Nie [P] Wielbisz mnie? [O] Tak [P] Kochasz mnie? [O] Bałdzo [P] Jedziemy do Francji? [O] Pewnie[P] Pozdrowisz Gosię? [O] Jak zawsze[P] Dasz Gosi pograć z nami? [O] Grała ostatnio [P] A jak ładnie poproszę? [O] Zobaczymy![P] A jak będę błagał? [O] NIE WIEM [P] Będziesz grać na jailu w końcu? [O] Przecież tam gram,ale teraz moim zdaniem nie ma żadnego ogarniętego Adma i się nie chcę grać tam :c[P] A jak ładnie pobłagam? [O] Ehhhh [P] A kupisz CS:GO? [O] Może [P] A jaki wtedy komputer kupisz? [O] NIE WIEM [P] Ile ramu? [O] NIE WIEM[P] Jaka karta graficzna? [O] NIE WIEM [P] Ile pamięci? [O] NIE WIEM[P] Kochasz zwierzęta? [O] Kocham [P] Psy vs. RYBY? [O] Wybacz,psy ;c [P] Cieszysz się, że jestem? [O] Baaardzoo [P] Kiedy ślub z Frankiem [O] Go się pytaj [P] Borówka to nolife c'nie? [O] Taak bardzo..... [P] Myślisz, że też tak sądzę? [O] Tak właśnie myśle [P] Jakie plany na rangi? [O] Aaaa marzy mi się taka fioletowa :c [P] KCMT? [O] KCB[P] A może mi sygnaturę zrobisz? [O] Pewnie[P] Na tsie byś więcej gadała może? [O] Przecież gadam duuuzio [P] Mam w przyszłości zadawać więcej pytań? [O] Ja tam kocham na nie odpowiadać [P] Jak dużo? [O] Ile chcesz [P] Dociekliwy jestem tak mocno? [O] Nie no cio ty [P] Które to pytanie? [O] Emmm 54/55?[P] Sprawdzam czujność [O] Nie musisz [P] Co tam z Sasem? [O] Było juuż pytanie :c IDEOLO PIKOBELO [P] Jak z Borówką? [O] CUDOWNIE Pytania od @sTR. [P] Jak zaczęła się twoja przygoda z grafiką? [O] Ściągnęłam gimpa,porobiłam coś i tak leciało z dnia na dzień że robiła zlecenia [P] Jak długo się nią zajmujesz? [O] 5(?) miesięcy [P] Gdybyś mogła zmienić coś w swoim życiu, co byś zrobiła? [O] W sumie zmieniłabym to żebym tak szybko nie ufała ludziom,chyba [P] Twój ulubiony kolor? [O] Fioleeet ♥♥[P] Gdybyś miała umrzeć, jaką śmierć byś wybrała? [O] Weź nie myślę jeszcze o tym,mam dopiero 17 lat!!! CAŁE ŻYCIE PRZEDE MNA [P] Jakie jest twoje największe marzenie? [O] CIII NIE POWIEM[P] Jak się tutaj znalazłaś? [O] Pewien osobnik mnie namawiał na zrobienie konta,wiec zrobiłam ale totalnie zapomniałam o tym,później trzeba było wstawić ssy i tak zaczęłam się udzielać Pytania od @GumiSMasteR [P] Ile jesteś na tej sieci? [O] 9 Czerwca będzdie roczek ♥♥[P] Czy jestem ładny? XD [O] Emmm,mówi się przystojny,pedałek jest ładny,ale W sumie spoko jesteś [P] Czy chciała byś wiedzieć kiedy umrzesz? [O] Nie,nigdy [P] Wolisz być bogata i mieć wszystko czy być biedna z chłopakiem którego Kochasz? [o] Być biedna ale mieć chłopaka którego kocham i który mnie kocha [P} Jakie masz marzenia [O] Nie powiem bo się nie spełnią [P] Czy mnie lubisz? XD [O] No pewnie ♥♥ Pytania od @POLONA [P] Skąd mnie znasz ? [O] W sumie z tsa[P] Ile już bawisz się z grafiką ? [O] Ehhh UP,około 5 miesięcy [P] Jakbym przyjechał do ciebie wpuściła byś mnie ? [O] NIE WIEM LEL BAŁABYM SIĘ [P] Wolisz rurki czy dresy ? XD [O] Rurkiiiiiiiii[P] Lubisz mnie ? [O] Lubię ale czasmi mnie denerwujesz max Pytania od @eqk [P] Hejka [O] No hejoo [P] Próbawałaś już ogarnąć photoshop'a? [O] Owszem,ale to nie dla mnie [P] Dlaczego nie ? [O] PRZECIEŻ TAK[P] Jak ogarniesz to twoje prace będą miód malina! [O] A teraz są do dupy ja wiem[P] Jakie masz zainteresowania? [O] Moda,Sport,Gry,Fotografia i Gastro [P] Co robisz w wolnym czasie? [O] Gram,Czytam książki,Gadam na ts albo po prostu śpię ♥♥[P] Dlaczego grasz na FFA? [O] BO KC TEN SERWER NORMALNIE[P] Lubisz piłkę nożną ? [O] A lubie lubię [P] Jak tak to jaki ulubiony klub? [O] Fioleeeeeet [P] Kiedy przepis na pierogi? [O] Dodawałam przepis na pierogi ruskie,meh [P] Nie mam pomysłu na więcej pytań, papatki! [O] Paaaa Pytania od @Borix [P] Siema [O] No hejcia boróweczko [P] Jak bardzo cię wkur...denerwuje Polona? [O] Tego się nie da opisać [P] Kiedy mi makowca zrobisz albo jakieś pierogi? [O] Jak mi powiesz kiedy przyjedziesz to zrobie specjalnie for you [P] Podasz mi w końcu linka do tego no recoila? [O] Cichoo ja nic nie mam [P] Jak tam twoje DUPOLIZY? [O] NAJLEPIEJ AJJJ MOJE DUPOLIZKI [P] Zwyzywasz mnie w końcu kiedyś? [O] Nie [P] Ulubiony film? [O] "Wiecznie Żywy" kocham [P] Czeemu seplenisz? [O] Ja nie seplenie [P] Zabiłaś kiedyś kogoś?? [O] Nie,jeszcze hihih[P] Wercia is sra? [O] Dupa a nie [P] Kiedy gromy? [O] Kiedy chcesz [P] Jak tam córka? [O] Nie mam córki,co ty z nią masz?[P] Kto jest największym twoim dupolizem? ;D [O] TY OCZYWIŚCIE ♥♥♥♥[P] Czy planujesz związek z Diamentem? [O] Mam Franka to mi wystarczy,a uwierz Ciężko jest [P] Ile jeszcze miesięcy zostało do nowego stworzenia? [O] ojezu,jeszcze nic nie ma![P] Kibolem jesteś? [O] NO BA[P] Doda? [O] Nie doda![P] Co jesz? [O] Aktualnie nic [P] Kiedy mi bana dasz? [O] Nigdy![P] Lubisz obślizgłe ślimaki? [O] A ty lubisz?[P] Lubisz palmy? [O] No ba że lubię [P] Ahahahaaaaa? [O] hihihiihihihi[P] Skala mojej głupoty od 1 do 10? [O] NIE OCENIE TEGO![P] Grasz w coś poza Kanter Strajk jeden sześć? [O] Nicz innego [P] Najbardziej wkur** osoba z ts? [O] Hmmm w sumie chyba aż takiej nie mam :x [P] Kiedy mi sygne nowa zrobisz? :v [O] KIEDY BĘDZIESZ CHCIAŁ [P] Cyka blyat? [O] AHA?[P] Ćwiczysz palce grzebalce? [O] Codziennie ^^[P] W jaki sposób? [O] Heheh przekonasz się [P] Masturbejszyn? ;d [O] NO BA,A TY NIE?[P] CZEMU TY NIE LUBISZ BIGOSU!?!?!???? [O] NIENAWIDZĘ ZIOM[P] Mieszasz zupę łokciem? [P] NO BA,A TY NIE?[P] A w łeb chcesz? [O] Dawaj![P] Kogo byś zbanowała na forum? [O] A takiego jednego :v [P] Czemu? [O] Mam dosć typa normalnie [P] Kto jest największym erotomanem (nie licząc ciebie)? [O] No jak to?TY!! MY TO NAJWIĘKSZE EROTOMANY JESTEŚMY [P] Dzika jestes? ;d [O] I to bardzo [P] To tyle nara [O] Eloszka moja foko Pytania od @krzychux [P] hej Ćwiarteczko wereczko biała jak mleczko [O] No cześć pierożku [P] OŁ NOŁ? [O] OŁ JES?[P] Wercia is SRŁA ? [O] NIE?[P] Kiedy mój makowiec? [O] Będzie,obiecuje [P] no kiedy? [O] Jak przyjadę [P] wiesz ze mi smutno? [O] Wiem,przepraszam :c [P] bo makowiec moj ulubiony placek?;/ [O] PAMIĘTAM [P] czy z Sasem bedziecie razem? [O] Go się pytaj a nie mnie [P] Będziecie żyć długo i szczęśliwie? [O] Oby [P] jak Shrek i fiona? [O] Tylko ze ja Shrek a on Fiona okej? [P] nie będziecie jak Łęcka i Wokulski? [O] Chyba nie [P] a Będą małe franki? [O] Oj jeju a co,będziesz wujkiem?[P] a powiesiłaś ti firanki? [O] Pewnie że tak [P] a pijesz herbate ze szklanki? [O] Pff z kubka![P] lubisz poranki? [O] Nie bo trzeba wstać :c [P] Smiejesz sie dławiąco? [O] No mówicie ze tak :c [P] lubisz jak jest pachnąco? [O] Pewnie[P] albo smierdzaco? [O] Feeee[P] Znowu kiedy wyslesz moj makowieec? [O] ZNWOU JAK PRZYJADĘ[P] doczekam sie go? [O] Oczywiście [P] dobrze grasz w csa? [O] Dobrze gram? [P] A ładnie to tak kampic? [O] Nie kampie hallo? [P] czemu boli cie brzuch? [O] Bo za dużo sernika zjadłam ;c[P] Czemu chcesz wakacje? [O] BO MOGĘ W KOŃCU SIĘ WYSPAĆ NORMALNIE I BĘDZIE CIEPŁO [P] czemu 5 dni wolnego ci nie wystarczyło? [O] W sumie to dla mnie za malo [P] czekasz na wakacje bo chcesz jechac do Franka? [O] Czekam na wakacje bo moja 18 hallo? [P] będziesz u niego spała? [O] Na wycieraczcce tak[P] Czemu sie przejadlas? [O] UZALEŻNIENIE SERNIKOWE EH[P] Dlaczego Borix mowi ze jestes w ciazy z diamentowym? [O] Głupoty gada.... [P] Dlaczego nie chcesz diamenta dla ojca swoich dzieci? [O] Franek mi wystarczy [P] dla czego mówia ze Diament bedzie z twoimi dziecmi na plazy? [O] NIE BEDZIE[P] Planujesz zwiazek z Damianem? [O] Mejbi mejbi [P] a wbijesz mordzia do SNK?:D [O] No ba że wbije [P] mam juz konczyc? [O] Nie musisz [P] jeszcze chwila? [O] oh ostatnia chwila[P] Pozdrawaiam Bajo [O] Również pozdrawiam,bajo ♥♥ Pytania od @MAKS [P] Jakie jest twoje najskrytsze marzenie ? [O] W sumie chyba być szcześłiwa i wyzdrowieć [P] Kim byś chciała zostać ? ( praca ) [O] Fotografem ♥♥♥♥ [P] Od kiedy zajmujesz się Grafiką ? [O] Od 5(?) miesięcy [P] Czemu zaczęłaś przygodę z Grafiką ? [O] Chciałam spróbować w czym swoich sił i jakoś to idzie,2/10 ale idzie [P] Od kiedy jesteś na forum ? ( cs-classic.pl ) [O] Od 9 czerwca ♥♥ Pytania od @J. D. Christian [P] Witam Pannę leniwą [O] No hejka [P] Oceń swoją leniwość [O] 10/10 [P] Oceń moją leniwiec ba podstawie tego posta. [O] 100/100 [P] Jak myślisz pisząc tyle pytań, nie mam życia poza internetem? [O] Tak właśnie [P] Tez tak uważam. [O] Ahhh cieszę się[P] Powinienem napisać rezygnacje? [O] Nie? [P] Jak miło [O] AHA[P] Czy jesteś gotowa na nasz przyszły wywiad? [O] Tak ale w sumie cykam się [P] O czym chciałabyś porozmawiać? [O] O wszystkim [P] Na poważnie czy z humorem? [O] Pół na pół? [P] Zachęć mi więcej osób do wywiadów bo nie mam co robić. [O] Może,jak będzie mi się chciało [P] Kto twoim zdaniem jest najlepszym grafikiem na forum i dlaczego właśnie ja? [O] Na pewno nie ty? [P] Co myślisz o przywróceniu Familiady przez Sikłela? [O] Jak on Organizuje to spoko [P] Czy Sasu czuje się zazdrosny o to z iloma chłopcami romansujesz na SB? [O] Nie wiem,pytaj go [P] Mówiąc o Człowieku z lasu. Jak się poznaliście? [O] Na serwerze DD2 w sumie,potem na forum a później na fb i tak do dzisiaj lel[P] Ciekawa historia. [O] Wiem jak twoje życie [P] Tak jak moje życie. [O] Ahh znowu się zgadzamy [P] Co myślisz o mojej osobie? [O] Supcio dupcio chłopczyk [P] Wkurza Cię moje zachowanie? [O] Nie? [P] Dla mnie jesteś jak siostra. Mam dwie i tez lubię się z nimi droczyć. [O] Cieszy mnie to bardzo,braciszku [P] Czy jestem dziecinny? :x [O] Nie [P] Jesteś pewna, że chcesz mnie zaprosić na party? [O] A ty chcesz? [P] Ale na pewno? [O] A TY CHCESZ?!?!?!?!?![P] 100%? [O] 101%[P] Ogarniasz, że rozjebalem klawiaturę i pisze z telefonu? [O] Serio? [P] Doceń to. [O] Doceniam [P] Co myślisz o Shinozakim? [O] Jest najlepszym chłopakiem ever,mega miły,pomocny,szczery,kochany wgl najlepszy.Ciesze się ze go poznałam ;c KC @Ktoś.[P] Czy uważasz że ma grubą naturę? [O] TAK[P] XD? [O] NIE >.< [P] Nie rozumiem w czym problem. [O] W tym całym "xd"[P] Poszedłem zrobić kawę. To będzie długaaaaaa noc. [O] Dłuuuuuuuuuga i ciekawa noc [P] Najbardziej się boje, ze zignorujesz mój komentarz. [O] CICHO NIE PRAWDA[P] Kiedy wbijesz na mojego jaila? [O] Jak będę miała GO to wbije [P] Lubisz mnie? [O] Lubię nawet bardzo [P] Trochę wiocha? [O] Trochę? Aż za bardzo? [P] Pamiętasz jeszcze zabawę z tytanami? [O] Nie? [P] EHEHEHEH może zrobimy coś razem po dobranocce? [O] Chciałbyś [P] Jeżeli odpowiedziałaś "już po dobranocce" to jestem dumny. [O] Dzięki <3 [P] Kogo nominujesz? [O] Mojego męża [P] Oby nie mnie. Jestem nieciekawym człowiekiem. [O] Niee niee mam już kogoś [P] Jaka tam u Ciebie pogoda? [O] Słoneczko [P] A godzina która? [O] 13:19 [P] Słyszałem, że z Aassingo do kina idziesz. Prawda czy plotka. [O] Jak to prawda jest,przyjacielski wypad [P] A na co? [O] Nie wiem,niech wybiera [P] Wbijasz do Krakowa kiedyś? [O] Pewka[P] I tak bym się do Ciebie nie przyznał sis. [O] Wal się. [P] Mam do Ciebie mówić po imieniu czy nicku? [O] Jak wolisz [P] Z...z...z.. [O] Dobranoc [P] W jakie gry poza cysem grasz? [O] Nicz innego tylko cs[P] Kto jest obecnie najlepszym redaktorem? [O] Ty byłeś najlepszy ziom [P] Kto jest najfajniejszym zastępcą opiekuna na serwerze JB? [O] @vabastian[P] Lubisz żebrać o lajki? [O] KOCHAM [P] Ja tez lubię wiec możesz mi zostawić pare. [O] NIE?[P] Masz jakieś fobie? [O] Boję się pająków [P] Ja np boje się kobiet. [O] Widzę właśnie [P] Poszłabyś ze mną na siłke? [O] ZAWSZE [P] Oceń to q&a od 1 do 2 [O] 2[P] A teraz od 1 do 5 [O] 5[P] Od 1 do 10 [O] 10[P] I od 1 do 69 [O] 69 ( ͡° ͜ʖ ͡°)[P] Ile widzisz palców? [O] 69 ( ͡° ͜ʖ ͡°)[P] Szino mi opowiadał o palcowe. Nie do końca zrozumiałem. [O] Ja też nie wiem ;c [P] Jak to ma działać na facetach? [O] Wsadzasz sb palec w ucho [P] Zaczynamy tematy seksualne bo zbliżamy się do 69. [O] lubie to ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)[P] Jesteśmy coraz bliżej. [O] Ahh coraz blżej [P] Ar ju redi? [O] O TAK[P] >.< [O] ( ͡° ͜ʖ ͡°)[P] Jeszcze trochę [O] Uffff [P] [CENZURA] [O] [CENZURA] ( ͡° ͜ʖ ͡°) [P] Jezu Ci moderatorzy muszą wszystko cenzurować. [O] ahh masakra[P] Co myślisz o weganiźmie? [O] Moim zdaniem bycie wegetarianem nic nie zmienia i tak zabija się zwierzęta,ale jestem do tego negatywnie jak i pozytywnie nastawiona.[P] Dobijamy do setki? [O] NIE[P] Czytasz coś? [O] Owszem [P] WIEDZIAŁEM ŻE TYLKO LEKTURY!!! [O] NIE PRAWDA!![P] Czemu już do mnie nie piszesz na fb? [O] Bo ty do mnie nie piszesz?[P] Znudziłem Ci się? [O] Nie?[P] Taka jesteś? [O] Jaka?[P] Gdzie te przeprosiny na liście? [O] Będą [P] Chyba się nie doczekam :/ [O] Doczekasz się[P] Wow że mi się chce. [O] Super [P] Jak myślisz jak szybko dostanę degrada? [O] Teraz [P] Lubisz Sasa ze względu na urok, charakter czy siusiaczka? [O] W 100% Charakter,kocham![P] Widziałaś portfel Szino? [O] Nie :c[P] Moim zdaniem zajebisty. [O] Jak zobaczę to Ci powiem [P] Pytanie od Szino "Jaki ma rozmiar stanika XD"? [O] Na minusie [P] Mam 15% baterii wiec się streszczam. [O] W końcu [P] Coś czuje że nominowany będzie człowiek z lasu. [O] NO BA[P] Ciekawe czy ktoś to przeczyta. [O] Musi[P] Chce powiedzieć że kocham Martynę. [O] A jak Michała aka @Borix[P] Jeżeli ktoś to czyta niech w komentarzu napisze "Małpa 123" [O] Małpa 123[P] Czy pasztet z Sokołowa to chemiczne gowno? [O] Nie jem takich rzeczy ale na pewno?[P] Jak smakuje sperma? [O] Jak pot zdechłego borsuka [P] [CENZURA] [O] [CENZURA] [P] Ah ta Kasia i jej cenzura. [O] Opiernicz jej trzeba[P] Send Nudes. [O] Chciałybyś [P] Jutro kolejne sto. [O] Chyba -100[P] Będę już kończył. [O] Ulga na sercu[P] Zadowolona z magicznej setki? [O] Nie[P] Bay sis. [O] Bay bro.[P] Szino grubas. [O] I ALKOHOLIK Pytania od @aassingo [P] Hejka [O] Hejoo[P] Co tam [O] Jakoś leci a tam? [P] Jak tam [O] Jestem przed osiemnastką,szykuję się tam?[P] Jak Ci życie mija [P] Raz pod górkę a raz z górki [P] Jak humorek [O] Bywało lepiej [P] Gdzie moje nudeski [O] Ja czekam na twoje!![P] Nie wiem o co Ci chodzi [O] O ty głuptasie,ja czekam[P] Kiedy do kina [O] Kiedy chcesz?[P] Na co [O] Wybieraj [P] O której [O] 17?[P] Kiedy gadamy [O] Ja czekam na Ciebie [P] Zielony czy niebieski [O] Oby dwa <3 [P] Wiedziałem, że czerwony [O] Też lubię [P] Kiedy gadamy [O] TERAZ[P] Kiedy zrobisz mi jakąś sygne [O] Pisaj do mnie to zrobie ^^[P] Kiedy wbijesz na JB [O] Jak będę miała GO to wbije :c [P] 3 rozmiary? [O] TEN NAJWIĘKSZY NAJWAŻNIEJSZY [P] GK czy Supersam [O] Silesia [P] Wiedziałem, że scc [O] Najlepiej [P] Przepraszam, że tak mało pytań :c [O] Nicz sie nie stało misiu [P] Następnym razem postaram się więcej [O] KC i tak[P] No to.. Bajo Moja Przyjaciółko [O] Bajo mój przyjacielu Pytania od @Domellenel [P] Uga buga!!! [O] No cześć [P] Dodam [O] Nie dodasz[P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz[P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [o] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz[P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Dodam [O] Nie dodasz [P] Serio dodam [O] Serio nie dodasz[P] Co tam słychać w wielkim świecie? [O] W sumie czadowo ale nudno i nie ma co robic ;c [P] Pijesz herbatę z wody po parówkach? [O] Tylko po pierogach [P] Umiesz pilotować śmigłowiec? [O] No baaa[P] Co sądzisz o pancerzu reaktywnym Kontakt-5 [O] Yyyyy nie [P] Która wersja Shermana jest twoim zdaniem najlepsza? [O] Yyyyy tak[P] Dlaczego ta? [O] Bo tak[P] Dobranoc [O] Dzień Dobry Pytania od @Sasquatch [P] Hejjj miśka [O] Cześć misiek[P] Cieszysz się że znów odpowiadasz na moje pytania ? [O] Baardzo [P] Ale wiesz że będą się powtarzać z poprzednimi ? [O] Dam radę [P] Nie lubię zadawać pytań : / uszanujesz to ? [O] Niech Ci będzie,uszanuje [P] Wymarzone miejsce na wakacje Weruś ? [O] Włochy <3 [P] Czy myślałaś nad innym kierunkiem niż foto ? [O] W sumie tak,hotelarstwo,policyjno-prawny albo architektura [P] Jestem głupi ? [O] Baaaaardzo![P] Kochasz sasa choć trochę ? : D [O] Kocham najmocniej [P] No tak, zbędne, głupie pytanie ! [O] Przecież to wiesz,więc zbędne tak tak[P] jesteś zboczona małpa, wiesz ? [O] Oj dobra,cicho mi tam[P] Miałaś kiedyś takie myśli że mnie nienawidzisz, ale tak poważnie ? [O] Szczerze? To nigdy[P] Nawet jeśli zdarza mi się pomimo twoich upomnień i próśb, kląć ? [O] Wtedy to bardziej się na Ciebie denerwuje niż staram się Ciebie znienawidzić [P] Przepraszam, wiem że to nie wystarczy ;D [O] Cieszy mnie to ze O tym wiesz [P] Czy masz jakieś sekrety których nawet mi nie wyjawisz ? [O] O wszystkich wiesz [P] Co najczęściej oglądasz w Telewizji ? [O] W sumie nie oglądam telewizji :x [P] Męczące pytania, prawda Miśka ? [O] Nie prawda,gadasz głupoty [P] Ilu spodziewałaś się pytań ? [O] 100 ;c [P] Wiem że chciałabyś jak najwięcej ale o co ja mógłbym Cię Leszczówko pytać ? [O] W sumie,wszystko O mnie wiesz :c [P] ehehehehehe [O] Ooo ehehhehe [P] Z czego jesteś najbardziej dumna ;* ? [O] W sumie z Siebie,że tyle lat wytrzymuje z moimi problemami oraz z Mamy jestem dumna [P] A ze mnie ? [O] Aaa to też misek,nawet i bardzo![P] A lubisz sie przytulać ? [O] Kto nie lubi?Ja wręcz kooocham [P] No choooo [O] Idem [P] Nie chce mi sie pisać [P] to dobrze czy źle ? [O] Odwale za Ciebie tą robotę,jak zawsze ehh [P] Widziałaś ufo ? [O] Codziennie je widzę [P] No tak.. przecież ty nim latasz [O] Właśnie [P] Mysłowice nocą ... [O] Ze spiżową moooocą [P] Mysłowice wiemy jak ... [O] jak użyć mowy ciała[P] Tequila nadawała by się dla Krystiana ! prawda ? [O] I nie tylko Tequila [P] Idziemy do Lasu ? [O] Zależy po co,bo w sumie nie wiem co Ty mi możesz zrobić :x [P] Cicho [O] NIE UCISZAAJ MNIE[P] Poważnie moje wiersze są takie dobre ? o. O [O] Cudowne! [P] Jak ja poeta chyba ? [O] Chyba chciałeś dodać,TWÓJ POEATA![P] Chcesz więcej ? [O] Od ciebie zawsze [P] A na co Ci to potrzebne ... ? [O] Do szczęścia kurde bele[P] Przecież to takie bazgroły ^^ [O] A kopa chcesz?[P] Otwórz dopiero przy odpowiadaniu na to pytanie pomimo że to nie pytanie :v [O] OSZUKAŁAM I NIE ZROBIĘ TYCH SPOILERÓW,PENETRAOTR KONNN[P] I jak wrażenia ? [O] Nic dodać nic ująć,cudownie [P] Wiem, jestem debil też tak sądzisz ? [O] Oh tak debil jesteś kochaniutki [P] A no tak, ty to wiesz hehe [O] Ja wiem wszystko,a nie to co Ty :x [P] Wierzysz w życie pozaziemskie ? [O] W sumie tak,wierzę[P] Pytanie chyba nietrafne, jak ty jesteś Nieziemska przecież <3 [O] Przesadzasz ej :v [P] Utwór muzyczny którego aktualnie słuchasz ? [O] Feel Good (Lister Bootleg) - Gryffin & Illenium Ft. Daya POLECAM <3[P]. Weniorika [O] Daumianek[P] Jeszcze brakuje iksde do tego, prawda ? [O] Spróbuj tylko to napisać![P] A mogę chociaż raz to wysłać ? [O] Nie!!![P] O co ja mam Cie jeszcze pytać : / kurcze [O] Nie wiem :c wszystko wiesz[P] Kiedy po raz pierwszy zagrałaś w cs 1.6 botko ? [O] Dokładnie w moje urodziny 4 lata temu,lamusie [P] Odważyłabyś się podróżować autostopem ? [O] W sumie to tak,chciałabym spróbować [P] Ze mną ? [O] Z tobą najbardziej![P] Którego języka obcego Chciałabyś się nauczyć ? [O] Włoskiiiiiii[P] Napisz wiersz ! może być króciutki [O] Masz wierszyk do Oliwki,pasuje?[P] Nalegam, nawet Ci miejsce zrobię, O : [O] Najpierw z przodu, później z tyłu, potem z dołu i od góry, dziwiąc się, że choć dróg tyle każda wiodła mnie... do dziury.[P] Jeśli bym przyjechał do Mysłowic to zrobisz mi te pierogi ? : / Głodny jestem [O] Jak będziesz grzeczny i nie będziesz walić fochów o byle co to tak. [P] Głodnego pierogów, chyba nakarmisz ? [O] Moooooooże [P] Narysujesz mi coś na kartce i wstawisz tu zdjęcie tego dzieła ? [O] NIGDY! Ja beztalencie jestem [P] Owoce morza, jadłabyś ? [O] Chciałabym spróbować lel[P] Mam wstawić tu rysunek twojej kuzynki ? trylyly [O] CZY TY SIĘ WŁAŚNIE Z TEGO NABIJASZ?![P] Kochasz swoje Miasto ? [O] Kochać nie kocham ale baaaardzo lubię [P] Borixon miesza Bigos łokciem, dlaczego ? [O] I sadzi gruszki pod stołem kolanem [P] A Krzysiu kopie rowy uszami [P] I wciąga piasek [P] Ja na Ciebie krzyczę ? :c [O] Zawsze [P] 2/10 ? [O] 1/5 bo się skraca,kochany [P] Dlaczego mnie tak na FFA tępisz !!! [O] To wszystko z miłości do Ciebie <3 [P] Napisz pierwsze słowo na literę S które Ci przyjdzie teraz do głowy [O] SSSSSSSSSSS......SERNIK? [P] Kogo nominujesz ? [O] Ciebie mężuś [P] Nie jesteś zła że tak mało pytań ? [O] Nie jestem[P] Pozdrów mamuśkę, sis, brata i tequile ;* [O] Oni Ciebie też,a Tequila przesyła buziaki [P] KC !! [O] KCT Pytania od @Zygi [P] Elo [O] No eloszka[P] Jak tam życie? [O] Leci powoli [P] Lubisz mnie? [O] Baaardzo ♥♥[P] za co mnie lubisz? [O] W sumie że masz wielkie poczucie humoru ziom [P] Jakiś wspólny mix na ts3? [O] Pewnie,kiedy? [P] Ogladasz ponole? [O] CODZIENNIE,NAWET TERAZ [P] masturbujesz sie [O] 2 razy w tygodniu [P] Lubisz bigos? [o] Nienawidzę ;x [P] dlaczego? [O] Po prostu [P] a kebab? [O] Oooo to to lubię [P] Myjesz się? [O] Ja tak,a ty?[P] masz włosy pod pachami? [O] Lato się zbliża trza ściągać furto [P] a plecach? [O] NAJWIĘCEJ[P] Bajo XD [O] Bajo ♥♥ Pytania od @O co chodzi w te karabiny [P] Hejka [O] Cześć [P] Lubisz grać w cs one six? [O] A lubię,lubię [P] Wypiekasz? [O] A wypiekam czasami sobie [P] Jakie zainteresowania? [O] Siatkówka,muzyka,gry,fotografia,grafika i moda [P] Jaka muza cie porywa do Tańca:D [O] No ba że disco polo lelel [P] Zrobisz dla mnie grafike:P? [O] No pewnie [P] Lubisz tańczyc? [O] Jasne ze tak [P] Lubisz piłke? [O] Lubie,trenowałam nawet [P] Lubisz mnie ? [O] Na początku mnie denerwowałeś,ale teraz jest spokojnie,więc Tak lubię [P] Czy jestem namolny?:D [O] Czasami Ci się zdarzy [P] Powinienem grac w csa? [O] NIEEEE! Farcisz tak ze głowa mała >.<[P] Z mojej strony koniec [O] Ooo jak miło Pytania od @Shadow_Angel [P] Cześć [O] Hejoo [P] Co tam? [O] A głowa zaczyna boleć a jeszcze nic nie wypiłam lel :x[P] Dlaczego mnie męczyłaś żebym wkońcu zadał Ci te pytania? [O] To z miłości Matiś [P] Wiesz, że chciałem to zrobić Nemo tak? [O] Teraz to już wiem [P] Nie potrafię zadawać pytań [O] Oj marudzisz [P] I to chyba bedzie na tyle lel [O] Przynajmniej cuś [P] Albo jeszcze dwa pytania [O] Oooo kochany ^^[P] Jak sie uda to będziesz grała na tym serwerze? [O] Pewnie ze tak![P] Złożysz wtedy podanie? [O] Uuuu co to za propozycja? [P] To pa [O] To papa Pytania od @Kasia! [P] Co tam? Jak tam? [O] Dobrze,tylko głowa boli ;c [P] Czemu tak bardzo mnie męczyłaś o te pytania? [O] Szczerze,najbardziej na nie od Ciebie czekałam[P] Jak będzie mało, chyba się nie obrazisz? [O] Na Ciebie nigdy [P] Ile czasu już odpowiadasz na te pytania? [O] W sumie,Godzinka max 2?[P] Nie znudziło już ci się? [O] Ja tam kocham na takie coś odpowiadać [P] Jak tam "grafikowanie"? [O] Chyba dobrze [P] Kiedy kolejny napis urodzinowy? [O] Ojj za tydzień będzie mi potrzebny[P] Jak bardzo mnie lubisz? [O] Baaaaaaardzo mocno ^^ [P] Saski cię wkurza? [O] Zdarzy mu się[P] Jak bardzo? [O] Tak bardzo że wtedy nie mam ochoty z Nim rozmawiać ani pisać [P] Kiedy przerzucasz się na PS? [O] Jak w końcu go ogranę[P] Czemu tak szybko robisz prace? [O] W sumie,dość szybko mi to idzie,może dlatego ;c[P] Wiesz, że nie masz konkurencji? [O] Jak to nie? TY,WERKA I EQK?[P] Wystarczy pytań? [O] Wystarczy kochana [P] Chyba tak? [O] Na pewno[P] Paaaaa [O] Papatki Dziękuje za nominacje @Nemo. Ja nominuje mojego kochanego męża @Sasquatch POZDRAWIAM GORĄCO MOICH NAJLEPSZYCH I NAJUKOCHAŃSZYCH DUPOLIZÓW Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez Wercia. 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 I ta szczerość w odpowiedziach Tylko na to czekałem ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 To nieezle odpowiedzi ;d. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Jak tam odpowiadało się na 100 pytań od @J. D. Christian? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 No pewko, że c lovciam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 7 godzin temu, Wercia. napisał: [P] Szino grubas.[O] I ALKOHOLIK Najpierw przeczytałem to i stwierdziłem, że usuwam Cię na fejsie, tego Filipa grubasa też, ale potem przeczytałem to 7 godzin temu, Wercia. napisał: [P] Co myślisz o Shinozakim? [O] Jest najlepszym chłopakiem ever,mega miły,pomocny,szczery,kochany wgl najlepszy.Ciesze się ze go poznałam ;c KC @Ktoś. I mi miło na serduszku, dziękuję! Ale nie chcę być Twoim dupolizem, bo słaba ta wasza ekipa. XD Super odpowiedzi kochana! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Dobre mordzia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 ;* wspaniałe odpowiedzi, ale do paru można się przywalić ! hyhy KC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Wiedziałem, że to przez charakter. Ten siusiaczek to pewnie maluteńki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi