TenBrzydki 237 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 1. Nick: Quattro 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 22 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: Chwilowo popsuty w następnym miesiącu już będzie 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Quattro/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Dawid mieszkam w województwie Śląskim pracuje w magazynie z artykułami dla dzieci/niemowląt moje hobby wędkarstwo i hodowla gołębi pocztowych 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Wracam po przerwie na serwer i chciałbym pomóc reszcie administracji 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: 0:0:3672890 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: to już zależy pracuje na w systemie 3 zmianowym tak wiec raz więcej raz mniej napewno te 2-3 godziny dziennie będę 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): jak wyżej pisałem pracuje w systemie 3 zmianowym tak więc wszystko zależy jaką będę miał zmianę 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 4-5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Jak najbardziej na tak +Wiek +Amx +Steam +Doswiadczenie +Staz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestz 122 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Na TAK Wymagania spełnia, dobry admin, dobrze że wracasz:) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Na TAK Dobry, wie co robi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Na Tak +wiek +doświadczenie +staż wszystko jest oK :} 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreW_ 121 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Na tak : +Wiek +Amx +Składka +Steam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Miał admina tu, dobrze się spisywał, wiek + amx+ składka + Bierymy go heh ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 oczywiscie ze na tak......tu nawet szkoda sie rozpisywac :):).....Wszyscy go znamy i wiemy jaki jest: -spokojny -ogarniety -mial admina Takich ludzi potrzebujemy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Jak najbardziej na tak. Dwa lata temu jak zacząłem przygodę na odd2, Quattro miał admina, miał również opiekuna, więc zna się na rzeczy, jest spokojny, opanowany, nie rzuca się w oczy. Jak dla mnie jest już adminem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Jak najbardziej na tak Jeden z wielu ogarniętych adminów,zna się na rzeczy,miał admina wielokrotnie oraz był opiekunem więc wie co I jak. Bardzo miły,pomocny,bezkonfliktowy chłopak. Od razu go brać! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xery 1 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Na Tak +staż +wiek +amx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biały Murzyn 22 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Jestem na tak: -jeden z najlepszych adminów gdy był na tym stanowisku -bardzo pomocna i kulturalna osoba -Steam -poświęcał naprawdę wiele czasu i pracy będąc adminem Pozdrawiam Aldur. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topek 36 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Proste że na Tak stary admin amx wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diil 83 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Na TAK + doswiadczenie + amx + potrafi sie zachowac + steam Cieżko znaleźć minusa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Tez jestem na tak bardzo pomocny zna sie na rzeczy gra czesto staz na tym serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Na tak +doswiadczenie +wiek +steam Widze stara ekipa wraca po woli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undeR 14 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Jestem na tak, wymagania wszystkie spełnione i widzę po opinii innych adminów i graczy, że jesteś dobrze postrzeganą osobą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 znam Cię z dobrej strony jak byłeś adminem reagowałeś na u@ miły bez spin zalatwiał sprawy na luzie bez zadnych wyzwisk był tu adminem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi