LAYZOOO 134 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam graczy. Tak sobie ostatnio myślałem że fajnie byłoby zorganizować taki meczyk BO1/BO3 z bardziej rozpoznawalnymi graczami naszego serwera. Wiem że nie każdy ma konto i odwiedza forum, ale jakby się zebrało tutaj kilka chętnych to resztę bym doprosił przez steama. Mecz raczej rozgrywany byłby bez nagród, tylko w formie zabawy i pokazania skilla na innych mapkach niż dust 2. Wybraliśmy dwóch kapitanów najwyżej w rankingu a oni złożyli by skład spośród zgłoszonych graczy. Serdecznie zapraszam każdego dłuższego użytkownika serwera, mam nadzieję że uda się taki mecz kiedyś rozegrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzywa 9 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Siema Propozycja w sumie dobra chętnie nawet bym ja zagrał, tylko pasuje żeby jakiś w miarę wysoki poziom był. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 dobra mi się pomysł podoba i też bym popykał w takim meczyku ale warzywo to baton nie polecam gracza Kappa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Pomysł całkiem fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeks 12 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazur 1 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Popieram ten pomysł, jestem za:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzywa 9 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 A może jeszcze byśmy pomyśleli o turnieju 1v1 na aim mapach. Myślę że też dużo osób by się zgłosiło do czegoś takiego, ale najpierw to pasuje żeby ten meczyk towarzyski wypalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Póki co zainteresowanie wyrazili tacy gracze jak: - Warzywa - Kukson - Fexos - Luqi - Kaskada - Bolekkl - Obito - ?Crypton? - Layzooo Brakuje jednego/dwóch, proponuje kogoś z tych graczy : mr.saper, najeks, kazuya, ciut, najebany ale dzik, Daveee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeks 12 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 no ja moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Jakby wam brakowało ja mogę zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzywa 9 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 To jak wszyscy są, to według mnie powinniśmy zrobić Bo3. Jak wy uważacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Już brak miejsc to już nie ważne I zgadzam się z Kuksonem powyżej Warzywa to Warzywo xDD A to miało być najlepszych z serwera XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Też ciekawym pomysłem by było żeby top10 serwera zagrało 5v5 ( losowy skład ) bo3 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniuse 10 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ja tez chce:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 A może byśmy stworzyli 3 lub 4 składy i grali o pierwsze miejsce? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Jak Ty taki słabiak jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Musiało by być wtedy 15 graczy minimum xD ale jak się zbierze to czemu nie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Warzywa, kukson, luqi, fexos, kaskada, Bolekkl, Crypton, Obito, Layzooo, najeks, mr.saper, geniuse, kazuya- to jest 13 graczy. Możemy zrobić 3 albo 4 składy jak będą chętni. Proponuje więc jako te pozostałą siódemkę: Dellix, Daveee, najebany ale dzik, CIUT, kotione, Łobuz, ncore, Emciooo, Mapet, gaś chamber, Maggik, magik, Aspii, Skunik, nemezis, lares Chociaż myślę że 3 składy będzie łatwiej ogarnąć Edytowane 4 Maja 2017 przez LAYZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Jakby było jedno wolne miejsce to ja jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Donozor ty byś się znalazł od razu, problemem jest tylko to że nie masz/nie używasz mikrofonu na serwerze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 To jak się zbierze ludzi nie ma problemu. Pozostaje jedynie skołować serwer i ustalić termin, oraz składy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 + moge pyknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzywa 9 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Myślę też, że jak mamy tyle ludzi to pasuje 4 kapitanów wybrać i niech oni dobiorą sobie osoby do teamów. Żeby to losowe nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqi 17 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 A ja bardziej obstawiałbym za losowaniem, byłoby bardziej sprawiedliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzywa 9 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Luqi ale wiesz wtedy jest full losowo a tak to jednak każdy wie jak kto gra i na jakim poziomie jest i chyba byłyby bardziej wyrównane. Ale to można głosowanie zrobić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi