Kazuya 16 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Najlepiej losowo. Bo może być tak, że np 2 drużyny będą chciały tego samego zawodnika i pojawią się problemy. Najlepiej losowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Spośród zgłoszonych graczy bierzemy trójkę (w przypadku trzech składów) np. Graczy z największą liczbą godzin na serwerze. Potem grą papier kamień nożyce na tsie ustalamy kolejność. Kto wygra bierze jednego gracza z puli, drugi jednego, trzeci dwóch, drugi jednego, pierwszy dwóch itd. To będzie najbardziej sprawiedliwy sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzywa 9 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 O własnie o coś takiego mi chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amej 21 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Się zgłaszam jak można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Niestety, zebraliśmy już 20 graczy, ale wpiszemy cię jako stand in amej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Drużyny zostaną wylosowane losowo i zostaną opublikowane jak najszybciej będzie to możliwe w tym poście oraz zostaną wysłane do każdej osoby biorącej udział w meczu na PW steam. Edytowane 8 Maja 2017 przez Kukson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) INFORMACJE DOTYCZĄCE TURNIEJU! TEAM 1 SAPER,BOLEKKL,NCORE,ASPII,GENUISE TEAM 2 NAJEKS, CYKA, JEMILO, LAYZ, KAZUYA TEAM 3 ANDRZEJ, DONOZOR, KUKSON, MICHAEL, BARTEM TEAM 4 MAPET, KASKADA, FEXOS, NEMEZIS, GAS CHAMBER MECZ 1:TEAM NAJEKS VS TEAM SAPER MECZ 2:TEAM ANDRZEJ VS TEAM MAPET WINNER OF MECZ 1 VS WINNER OF MECZ 2 LOSER OF MECZ 1 VS LOSER OF MECZ 2 (SKŁADY I DRABINKA MECZOWA ZOSTAŁY WYBRANE LOSOWO POPRZEZ STRONĘ INTERNETOWĄ O NAZWIE ŚCIŚLE TAJNEJ ) REZERWOWI: ŁOBUZ, ISY IP TEAMSPEAKA ZOSTANIE WYSŁANE KAŻDEMU NA PW STEAM W DNIU ROZPOCZĘCIA TURNIEJU. PLANOWANY CZAS ROZPOCZĘCIA O 20:30 Edytowane 12 Maja 2017 przez Kukson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 To niezłe squady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoleKKL 2 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Radzę wam już poddać swoje mecze bo Team Sapera to wygra bez najmniejszego wysiłku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Jak Team Saper pierwszego meczu nie wygra, bo grają z faworytami Bl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryej 1 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) I Will Rekt U ;] Edytowane 9 Maja 2017 przez Andryej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarteM 0 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 PZ EZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Zawodnik IMPS zgłasza nieobecność w sobotę, drużyna zatem zobowiązana jest wybrać sobie jednego ze stand inów w postaci: Obito, Dzik, Amej, Michael, Gas Chamber, ISY. @Donozor @Andryej @BarteM @Kukson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Poźno dostałem informacje, ale Michael dołącza do Team Andrzej za Impsa. Zabraknie w sobotę również Daveee'a z Team Mapet, zastąpi go prawdopodobnie CIUT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Dowiedziałem się właśnie że Geniuse nie może zagrać z problemów zdrowotnych dziecka a więc kto jeszcze jest na rezerwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 @Mr.Saper ŁOBUZ albo ISY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 No to ISY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 ISY został potwierdzony jako nowy gracz TEAMU SAPER @Mr.Saper @Aspii @nCore @BoleKKL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Chciałem z mojego miejsca podziękować wszystkim za udane rozegranie pierwszej edycji Mini-Turnieju-CS-Classic. Mimo kilku problemów z obecnością, udało się dosyć łatwo zebrać finalną 20-tkę graczy. Myślę, że atmosfera zarówno na teamspeaku jak i serwerze była bardzo przyjemna, bowiem dało się to odczuć. Mecz o 3 miejsce skończył się jak skończył, jednak jako pierwszy taki turniej uważam go za udany. Chciałem również podziękować Kuksonowi za niezwykłe zaangażowanie w mój pomysł. Bez niego ten turniej by nie powstał, wylosował on drużyny i drabinkę, stworzył serwery w CSie i kanały na teamspeaku oraz przekazywał informacje uczestnikom na bieżąco. Dla niewtajemniczonych, a zainteresowanych: MECZ 1: TEAM NAJEKS VS TEAM SAPER (16-13) MECZ 2: TEAM ANDRZEJ VS TEAM MAPET (16-7) MECZ O 3 MIEJSCE: TEAM SAPER VS TEAM MAPET (1-0) (Walkower dla Team Saper za nieregulaminowe zachowanie przeciwników) FINAŁ: TEAM NAJEKS VS TEAM ANDRZEJ (10-16) W niedalekiej przyszłości planujemy kolejną edycję, info wkrótce 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Również chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom tego turnieju za udział, jak i za współpracę oraz cierpliwość, ponieważ było parę problemu technicznych, z których wynieśliśmy wnioski i w przyszłości na pewno je poprawimy. Mam również nadzieje, że sytuacje jak ta, która się pojawiła w meczu o 3 miejsce się nigdy nie powtórzy ponieważ jest zbędna i tylko psuje zabawę o, która raczej nam wszystkim chodziło. Pozdrawiam Kukson Edytowane 14 Maja 2017 przez Kukson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaMbOtendobry 8 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Według mojej subiektywnej opinii turniej wypadł bardzo fajnie, była zacięta rywalizacja, między którą była oczywiście "internetowa przyjaźń" zawodników. Z niecierpliwością czekam na kolejne edycje turnieju, z możliwie większym gronem zawodników i mam nadzieję, że następny projekt będzie już niebawem. Taka inwencja na serwerze pomoże go również rozruszać, w następnych edycjach można myśleć o małych nagrodach dla zwycięzców. Na przykład takie jak VIP na określony czas lub coś w tym stylu. POZDRAWIAM JEMILO 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi