Lolek:D 3 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Przykładowa nazwa tematu: Podanie - -_- W nazwie tematu musi być podany Twój nick Wzór: Imię:Karol Wiek:20 lat Kontakt:steam Lolek / gg 61044977 Twój nick na TS3:Lolek Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:Chce pilnowac ts poniwaz duzo wchodzi dzieci i nie tylko i wyzywają i nie da sie porozwawiac normalnie a chce temu zapobiec Ile czasu spędzasz na TS3:po 2-5 godz Czy posiadasz admina na innym TS3?:nie posiadam Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):6 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:nie wielkie bo malo nie zajmuje sie tym akurat bo bardziej serwery w cs ale juz powolutku mam doswiadczenie Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):Dawno temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Masz admina już na serwerze, skopiowałeś kawałek tekstu, który jest przed wzorem i mówi jasno. W nazwie tematu musi być podany Twój nick I tak zaraz zostanie to odrzucone, na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Również jestem na Nie pdoanie słabo napisane,rzadko cioe widze na ts3 nie iwme jak sie zachowujezs nie udzielasz się w dziale ts3 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 W sumie Mało co Cię widzę na tsie. Wkleiłeś w podanie że w temacie ma być twój nick,a tego nie zrobiłeś lel(czytanie ze zrozumieniem się kłania) Stanowcze nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Niestety, ale nie widać cię na serwerze. Specjalnie kilka dni z rzędu przeglądałam w różnych godzinach kanały i nie było cię tam widać nawet. Od admina wymaga się aktywności/ciągłości przebywania na serwerze (czyt. od do, czyli ta np. godzina ciągło, nie z przerwami i wchodzeniem na kilka minut) Podanie, podaniem. Nie zachwyca, mało się rozpisałeś, nadal nic o tobie nie wiemy. Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 - aktywność slaba, widziałem ciebie z dwa razy - co do tych dzieci to ani razu nie dostałem zgłoszenia. Napisałeś mi ze ktoś wam tam przeszkadza, wszedłem od razu i po problemie - nie był to dzieciak - podanie słabe. Twierdzę tak, bo gdy ja banowalem tamtego typka to ty juz mi napisałeś na pw ile musisz czekać na przyjęcie. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Oczywiście, że jestem na nie. • Nie umiesz komunikować się na CoD 350 poprzez mikrofon to i raczej tutaj nie będziesz umiał się zachować. • Zerowa aktywność na TS • Podanie napisane w max 3 minuty • Nie umiesz czytać ze zrozumieniem a kompetencja wśród adminów to cecha, którą się góruję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Nieee: -Byt na TS3 -Źle się rozpisałeś Posiedź dłużej na tsie, daj się poznać administarcji i wtedy spróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Moim zdaniem podanie powinno zostać od razu odrzucone chociażby ze względu na jego nazwę. Poza tym jego prezentacja to totalna porażka i oczywiście tak jak poprzednicy w ogóle nie widuję Cię na naszym serwerze. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 9 Maja 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi