Jeremaya Gattwold 1,228 Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Typ Pracy: Tło na forumWymiary: jakieś na pewno Render, Stock: NwmNapis/y: nwmTematyka: wywracająca dupe na lewą stronęKolorystka: róż i inne takieInne: To ma być obrazek, którego niepowstydził by się Leonardo Da Winczi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Ja wiem, wiem, przeróbki samego mistrza są już oklepane. A, więc naszła mnie wena i wyszło to: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremaya Gattwold 1,228 Posted May 2, 2017 Author Share Posted May 2, 2017 Nice xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
s t a r g i r l 3,949 Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Tak to jest jak się siedzi Sama,rozplakana i nie wiesz co ze sobą zrobić Ale widzisz ze jest zlecenie dla najlepszego redaktora i musisz to zrobić :x 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremaya Gattwold 1,228 Posted May 3, 2017 Author Share Posted May 3, 2017 Tam ta jeszcze jedna Weronika obiecała coś wstawić wiec poczekamy na niĄ, ale jestem z was zadowolony dziewczyny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weronikaa 3,302 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 heheheheheeheh ŚMIECHŁAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremaya Gattwold 1,228 Posted May 4, 2017 Author Share Posted May 4, 2017 Piękne. Najbardziej podoba mi się Kasi dlatego wezmę Wercie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts