warzywa 9 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 1. Nick: Warzywa 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 20 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon**: Jak najbardziej, jeszcze jak. 6. Składka (tak/nie): nie 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/498740 8. Parę słów o sobie **: Pablo maczeta z Krakowa, wieczny student w sumie to dużo pykam sobie w komputer na studiach i sporo wolnego czasu. Nie tylko grywam w CS:GO ale jeszcze w LoLa i H1Z1. Dużo gram też w piłkę nożną jak i siatkową. Lubie czasem podebatować oczywiście w granicach rozsądku. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ od dłuższego czasu gram na tym serwerze i chciałbym pomóc zwalczać przestępczość na serwerze, ponieważ czasami o późniejszych porach brakuje osób stojących na straży prawa. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:39160813 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Bardzo dużo od 2-5/6h dziennie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Przeważnie po 11 bo wcześniej nie wstaje. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2200h bez smurfów. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Jak najbardziej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 + zna podstawy SourceBans + Posiadał rangę admina + Ogarnia grę, ma doświadczenie - Ale ostatnio mało cię widziałem na serwerze, w tym tygodniu mam wrażenie że w ogóle, a grałem sporo :/ Lecz mimo tego jestem jednak na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Może i masz doświadczenie, ale na serwerze widuje Cię rzadko. Popraw obecność a wtedy będę na tak. Na razie jestem na nie. Pozdrawiam. Kazuya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqi 17 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 SB + Aktywnosc na serwie +/- Mikro + Posiadal admina + Popraw aktywność. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Wiek + Zna sourcebans + Mikrofon + Ładnie opisane podanie + Jestem na TAK Edytowane 12 Maja 2017 przez Kukson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Podanie przyjęte zapraszam na Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi