MacieGK22 2 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 16:21 około wydałem polecenia takie jak pozycja buntu puźniej po odwołaniu wam pozycji buntu to udajcecię się po moim markerze. gdy jeszcze nie odwołałem pozycji C3beri wstał i zaczoł biedz po markerze to go zabiłem , lecz on się sam odrodził, i wmawiał mi że to był fk . a druga sytuacja chile po powiedziałem (cytuje) gdy wejdzie po drabinie macię tam totalny bezruch a widzałem jak pewien gracz sięrusza więc zabiłem i po tym dostałem kick za mass fk . prosze o degrada dla pana C3beri bo ten pan niezadobrzę się sprawuje jako guard . dokładna data to 2017-05-13 godzina 16;21 około. proszę o zobaczeniu tego na demku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Brak wzoru proszę o odrzucenie skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 OH CEBERI co za wartościowy komentarz. Tyle tutaj wniósł. Oczywisty brak wzoru. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi