MacieGK22 2 Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 16:21 około wydałem polecenia takie jak pozycja buntu puźniej po odwołaniu wam pozycji buntu to udajcecię się po moim markerze. gdy jeszcze nie odwołałem pozycji C3beri wstał i zaczoł biedz po markerze to go zabiłem , lecz on się sam odrodził, i wmawiał mi że to był fk . a druga sytuacja chile po powiedziałem (cytuje) gdy wejdzie po drabinie macię tam totalny bezruch a widzałem jak pewien gracz sięrusza więc zabiłem i po tym dostałem kick za mass fk . prosze o degrada dla pana C3beri bo ten pan niezadobrzę się sprawuje jako guard . dokładna data to 2017-05-13 godzina 16;21 około. proszę o zobaczeniu tego na demku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceberi 156 Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Brak wzoru proszę o odrzucenie skargi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremaya Gattwold 1,228 Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 OH CEBERI co za wartościowy komentarz. Tyle tutaj wniósł. Oczywisty brak wzoru. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremaya Gattwold 1,228 Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts