xanax1337 162 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Kolory w pracach są strasznie monotonne, tekstury nałożone na gotowe stocki czy rendery zakrywają czasem twarze postaci co nie wygląda ładnie i estetycznie. np tu Sama jakość niektórych prac nie powala, a na niektórych pracach jest mnóstwo wolnej przestrzeni przez co prace wyglądają na puste. Jakość Pusta przestrzeń O świetle już nawet nie wspominam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Kilka nowych prac :x 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zauważyłam, że zrobiłaś ogromny postęp patrząc na pierwsze prace, a patrząc na teraźniejsze szok, jest super! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax1337 162 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Widzę postępy i mam nadzieję że na tym się nie skończy. Baw się różnymi filtrami, dodawaj więcej różnych tekstur, i co najważniejsze korzystaj z lepszej jakości stocków. Jeśli nadal będziesz robić postępy i będziesz się bawić grafiką to wróżę ci przyszłość super grafika 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Kozackie prace! Już wiem do kogo się zgłaszać ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Wercia od dawna robi dobre i solidne prace byl czas, ze tylko z jej prac korzystalem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Mając chwilkę spokoju od zleceń, w czasie nudy zrobiłam takie cuś c: 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) ZAJE****E PRACĘ ! <3 A co znaczą te chińskie znaczki :V ? Edytowane 15 Stycznia 2018 przez orzeł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Osobiście uważam, że prace do zleceń wyglądają nieestetycznie. Napisy często nie pasują, prace są puste, praktycznie nie ma na czym zawiesić oka. Mimo wszystko, widzę postęp i oby tak dalej @EDIT XDXDXD a co mają moje STARE prace? Każdy ma własne poczucie estetyki Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Nessia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax1337 162 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) 7 godzin temu, Nessia napisał: Osobiście uważam, że prace do zleceń wyglądają nieestetycznie. Napisy często nie pasują, prace są puste, praktycznie nie ma na czym zawiesić oka. Mimo wszystko, widzę postęp i oby tak dalej Nie wiem czy do końca znasz pojęcie estetyki, ale pozwolę sobie przytoczyć kilka twoich prac gdzie estetyka leży głęboko pod mułem. Chętnie bym wytłumaczył dlaczego wybrałem akurat te prace, ale wystarczy tylko na nie popatrzeć i wszystko jest jasne. Ekhem, lepiej jest mieć troszkę pustki w pracy niż wypełniać pustkę bez pomysłu. A co do samych nowych prac @Wercia. Robisz duże postępy, ale wiadome jest to że prace od razu nie będą idealne. Podoba mi się to że zaczynasz eksperymentować i nie trzymasz się jakiś określonych stylów. Radzę ci tylko wybierać stocki lepszej jakości oraz starać się aby niektóre prace były bardziej kolorowe. @EDIT iksdeiksde Z takim poczuciem estetyki to cieszę się że już nie wrzucasz prac Edytowane 16 Stycznia 2018 przez xanax1337 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Wercia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoodie 25 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 genialne co tu wiele mówić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★★Krecik♥KZM♥ 8 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 No przyznaję przyznaję bardzo ładne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax1337 162 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ostatnia praca jak najbardziej na plus, podoba mi się że nadal próbujesz robić coś nowego. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koudeyn 7 Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Nie wiem czy ktos to wymienił ale nie czytałem każdego komentarza, polecam poszukac poradników odnośnie renderowania/wtapiania w tło napisów jak i samych renderów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Wow! Patrząc na pracę z początku Twojej twórczości widzę wielkie zmiany na plus. Cudowne prace. Muszę zgłosić się o porady co do grafiki. Edytowane 5 Lutego 2018 przez Selena 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Edytowane 11 Lutego 2018 przez Wercia. Coś mi już te pracę nie wychodzą, może trzeba skończyć z tym? 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmen 8 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Szanuje Mloda! Nawet nawet te prace ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Coś ostatnio mało prac dodaję. Zlecenia: I ostatnio robiona praca: Edytowane 28 Lutego 2018 przez Wercia. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax1337 162 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Wszystko spoko ostatnia praca sam pomysł okej, lecz jakość pracy leży. Nie wiem może korzystałaś ze słabych jakościowo materiałów. Sam pomysł jest dobry i wykonanie również tylko ta jakość. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Tło oraz avatar na FP, zdaję sobie sprawę z tego, że avatar mi nie wyszedł AŻ tak idealnie jak chciałam, ale no cóż, nie każdy jest idealny ;v 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi