Besi523 3 023 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Maj jako miesiąc pracowity czy bardziej leniwy? Zaraz to sprawdzimy! Widzisz osobę która w maju wyróżniała się na tle forum? np. dużo pisała, pomagała, zgłaszała problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować! W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór. Zapraszamy do zabawy! Wzór: Nick Powód _ Zasady: W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym postem like. Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum W zabawie nie biorą udziału: -_- Besi523 dav3 Kasia 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) Nick: @xKardzio Powód: Jeden z dwóch adminów TS3, spełniający się na swoim stanowisku bardzo dobrze. Bezkonfliktowy, ogarnia towarzystwo kiedy trzeba i bardzo często pilnuje audycji. Myślę, że przyszła czas aby on został użytkownikiem miesiąca. Powodzonka gnojku! Edytowane 30 Maja 2017 przez Marina. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Nick: @James0v Powód: Jest on sympatycznym i pomocnym użytkownikiem forum. Na co dzień razem wykonujemy dobrą robotę w dziale UB i gdy ja mam jakieś wątpliwości on bez trudu tym się zajmuje. Jak dla mnie to wystarczy, aby został użytkownikiem miesiąca. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 606 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Nick: Wercia. Powód: Ogólnie to od jakiegoś czasu nikt się nie wyróżnia w aktywności prócz Werci (no i sequella, ale ta aktywność to na nagrodę tak średnio bym powiedział). Dziewczyna spędza ogrom czasu na forum i ciągle wszędzie jest jej pełno (skala zmalała, bo jak już mówiłem, ogólna aktywność jest kiepska). Jako iż jest to "użytkownik miesiąca", a nie "gracz miesiąca" lub "totalny random miesiąca", to nominuję tę pannę, gdyż na to zasługuje. Edytowane 4 Czerwca 2017 przez Rias lol, przecinek źle dałem i mnie reził 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Dnia 3.06.2017 o 19:01, Rias napisał: Nick: Wercia. Powód: Ogólnie to od jakiegoś czasu nikt się nie wyróżnia w aktywności prócz Werci (no i sequella, ale ta aktywność to na nagrodę tak średnio bym powiedział). Dziewczyna spędza ogrom czasu na forum i ciągle wszędzie jest jej pełno (skala zmalała, bo jak już mówiłem, ogólna aktywność jest kiepska). Jako iż jest to "użytkownik miesiąca", a nie "gracz miesiąca" lub "totalny random miesiąca", to nominuję tę pannę, gdyż na to zasługuje. Zdobyła największą ilość głosów. Gratuluje, @Wercia. zostaje nowym użytkownikiem miesiąca 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi