Netherslay 171 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 1. Twój Nick: Netherslay 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: ✪ Havuxi 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:79378856 5. Data i godzina zdarzenia: 2017-06-24 około godziny 18.30 6. Mapa: ba_jail_minecraftparty_v6 7. Opis sytuacji: Początkowo obraza i nadużywanie fk, następnie bezpodstawny kick z ct. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node60.pukawka.pl/dem-ba_jail_minecraftparty_v6-1498320900-1498323480.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: Numer rundy *1 sytuacja : 2:5 *2 sytuacja : 3:6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havuxi 11 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 w przypadku pierwszej sytuacji zgadzam sie, napisałem tak by zaśmieszkować, ale przy 2 to był bezpodstawny fk, wyrzuciłem tylko smoke i nikomu to nie przeszkodziło przecież a ty mnie za to zabiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veqqqqqq 122 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Z obrazą i nadużywaniem fk się zgodze, ale kick był podstawny za fk smoke nikomu nie przeszkodził ani nikt przez niego nie zginął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 1 sytuacja: Havuxi obraził i nadużył fk to prawda. 2 sytuacja: Kick był podstawny od tak zabiłeś go tylko dlatego że smoke rzucił, a nikomu to NIE PRZESZKADZAŁO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havuxi 11 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 jaka obraza, ja nic nie pamiętam żebym obraził... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 1. Nadużywanie FK i brak kultury 2. To nie był bezpodstawny kick, ponieważ jego smoke nikomu nie przeszkodził. Prowadzącemu to nie przeszkadzało, więc tobie też nie powinno w tej sytuacji. Ja osobiście to bym nie robił Votekicka za jedno FK, ale kto co woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Skoro ten smoke nikomu nie przeszkodził, a ty go zabiłeś i cię kickną z ct to nie zabardzo jest bezpodstawny kick. Co do 1 sytuacji havuxi się przyznał że nadużył. Dziękuje pozdrawiam. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez SharD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojka 74 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Ogólnie Havuxi.. ty byś za przypadkowe otworzenie cel ( przez CT) wyrzucał.. Wrzuć troche na luz i nie spiaj tak mocno dupy.. A co do skargi.. Po kiego grzyba Havuxi co chwile !fk wpisuje.. nie mam pojęcia. Z obrazą to samo.. jestes troche "wybuchowy" tak samo jak i ja A jesli chodzi o smoke.. no kurde :/ jesli nie ułatwia on buntu ( np. Kiedy został on rzucony w CT , albo zasłonił jakieś przejscie ) to chyba nic sie nie stanie , tak ? Jak najbardziej.. powòd był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Faktycznie Havuxi dość często nadużywa fk ale że to jest dla śmieszkowania to go wcale nie usprawiedliwia 2 sytuacja Według mnie kick z ct nie jest bezpodstawny ponieważ smoke nikomu nie przeszkodził a TT i tak został zabity Edytowane 25 Czerwca 2017 przez RUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojka 74 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 41 minut temu, RUDI napisał: Według mnie kick z ct jest bezpodstawny ponieważ smoke nikomu nie przeszkodził Teoretycznie tak.. ale jednak więzień został zabity :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 No jak dla mnie to wywalenie specjalnie smoke tam gdzie prowadzący kazał się ustawić więźniom i tłumaczenie się, że chciał po prostu wywalić smoke to przeszkadzanie, no ale każdy może to inaczej odbierać :/ Może faktycznie niepotrzebnie zabiłem więźnia, ale może przynajmniej dzięki tej skardze nauczy się nie wpisywać bezsensownych fk typu "za co kurwa" i potem domagać się jeszcze FD za to jak ktoś tego nie rozpatrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Ban na godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi