ceberi 156 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) 1. Twój Nick: ceberi :x 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: Netherslay 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:156464323 5. Data i godzina zdarzenia: 24.06.2017 godz ok. 23.30 6. Mapa: ba_jail_sand_final_beta2 7. Opis sytuacji: 1 sytuacja prowadzący dał polecenia jak totalny na środu na kucaka (kucak nie był do odwołania) i gdy otworzył cele i mieliśmy się ustawić na laser to po napisaniu !fk mówił że niby był do odwołania i się wykłócał że niby był. 2 sytuacja bawił się na mapie gdy jest kd i wogóle nie sprawdzał gdy ktoś przypadkiem campił, całą robote odwalał trojka. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):http://320879.node60.pukawka.pl/dem-ba_jail_sand_final_beta2-1498338120-1498340820.zip świadkowie to havuxi i osoby którzy w tym czasie byli na serwerze. 9. Wynik/numer rundy/czas: sytuacja z fk przedostania runda, a sytuacja z kd ostatnia runda. EDIT .5 Klawisze są zobowiązani do pilnowania Więźniów. Klawisze mają zakaz bezcelowego biegania po mapie, bawienia bądź zwiedzania. Bawiłeś się na kd w ogóle nie sprawdzając czy ktoś przypadkiem campił. 4.13 Każdy Klawisz jest odpowiedzialny za swój czyn, nie można stosować odpowiedzialności grupowej. Trojka w przeciwieństwie coś robil, a nie jak ty. Sory normalnie szedłem. Może powiedziałeś, ale może mikro przycieło, zepsuło nie wiem, ale gracze nie usłyszeli. Sprawdź demo i przeczytaj regulamin zanim bezsensownie się wypowiesz. Jak byś wiedział to wygrała osoba, która przycampila cale kd. Ty naprawdę nie znasz regulaminu tt może kłamać. No nie skaczesz w jednym miejscu i nie wiem co tam robisz 0-rowa reakcja na kd. Dobra już spokój poczekajmy na decyzje opiekuna, a nie sam piszesz głupoty i to ty jesteś pierwszy do pisania skarg. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez ceberi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) 1.Powiedziałem 2 krotnie o kucaku do odwołania 35:57 : Kucak do odwołania 36:06 : Bedąc na kucaka, do odwołania to Próbowałeś się jeszcze zbuntować, już nie mowiąc o tym że to Trojka Cię zabił a nie ja 2.Nie mogę się bawić będąc strażnikiem na KD? XD Jeśli ktoś kampi to inni więźniowie to zgłaszają, zostało to zgłoszone i Trojka się tym zajął niby po co mają zajmować się tym całe CT? Następnym razem przy składaniu skargi jednak polecam obejrzeć demko, bo niestety C3B3RI jesteś pierwszy do składania skarg i wykłócania się podczas gdy bardzo rzadko masz rację EDIT@SerwuSik 2 ctków nie da rady oglądać każdego więźnia czy nie kampi, jeśli taka sytuacja jest to przecież jest to zgłaszane przez innych więźniów. Nie rozumiem powodu czepiania się o nie pilnowanie więźniów podczas gdy osoba która kampiła została zabita. Jest killday, więźniowie się bawią mam czas na odpisanie dziewczynie na fejsie czy coś, nikt nic nie zgłasza... Jak można się dowalać o takie błahe sprawy? Ani nie bawiłem się autkiem ani nie przechodziłem jakiegoś climba ;x@ceberi no niestety nadal to ty jesteś tą osobą która nie potrafi obejrzeć demka, bo obejrzałem je 3krotnie i za każdym razem słyszę wyraźnie wydane polecenia Każdy zrozumiał oprócz Ciebie, sami gracze wykłócali się z tobą, że powiedziałem o kucaku do odwołania. Napisałeś : "Jak byś wiedział to wygrała osoba, która przycampila cale kd. Ty naprawdę nie znasz regulaminu tt może kłamać." - Ciekawe jak mogłem temu zapobiec skoro więźniowie są niewraźliwi na moje strzały podczas KD. Co z tego, że TT może kłamać skoro podczas gdy napiszą o np. kampieniu więźnia na DISCO to pójdę i to sprawdzę... Może już poczekaj na wypowiedź opiekuna lub innych graczy i nie pisz głupot ;x Edytowane 24 Czerwca 2017 przez Netherslay 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 22 minuty temu, Netherslay napisał: 2.Nie mogę się bawić będąc strażnikiem na KD? XD Jeśli ktoś kampi to inni więźniowie to zgłaszają, zostało to zgłoszone i Trojka się tym zajął niby po co mają zajmować się tym całe CT? Na zabawach typu kd, wg ct ma za zadanie sprawdzać czy tt nie kampi a nie biegać sobie po mapie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eS' 84 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Czy tylko ja mam wrażenie, że te skargi, to robienie czegoś na siłę? Pisanie byle by było. Ogarnijcie się, obejrzyjcie demko przed napisaniem skargi. Gdy ktoś popełnia błędy w prowadzeniu napiszcie do guarda/admina, żeby wbił na serwer, niemalże zawsze ktoś jest online. Co do samej skargi. Pierwsza sytuacja jest w ogóle bezsensu. Demko to potwierdza. Co do drugiej, faktycznie, Nether się bawił, co jest niezgodne, ale... Ale ceberi napisał tę skargę tylko i wyłącznie przez to, że kiedyś Nether napisał na Niego. W ilu przypadkach Ceberi byłeś świadkiem podobnego zachowania(nawet mając guarda) i nie reagowałeś? No właśnie. Upomnienie dla Nethera, gdyż jest to pierwsze jego przewinienie i po sprawie. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Netherslay powiedział, że kucak jest do odwołania nawet 3 razy. Podczas KD co prawda biegał sobie po mapie, ale to jest bezsensowne czepianie się. Osoba która kampiła została zabita, Trojka zrobił swoje. Skoro 1 CT już się zajmował tym gościem co kampił to po co miał w to jeszcze wchodzić Netherslay. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojka 74 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Ja wypowiem się tylko do drugiej sytuacji.. Ja również nie specjalnie pilnowałem innych terrorystów , a skupiłem się tylko na tym jednym.. Więc teoretycznie skarga też powinna być napisana na mnie? Oddalam to do decyzji Opiekuna ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 1 sytuacja Mówił 2 razy albo nawet 3 że do odwołania 2 Sytuacja Ceberi sam wiele razy sie bawiłeś na kd ale jak robi to ktoś inny to już oh jaki on zły Netherslay nie powinien sie bawić ale pewnie dostanie tylko ostrzeżenie bo to jest jego pierwszy wybryk. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Jeśli chodzi o killdaya, to rzeczywiście powinien obserwować tt, ale poważnie żeby z takiego powodu pisać skargę? Jeden mały, głupi, nikogo nie krzywdzący błąd i piszesz skargę? Dobrze, że już nie gram na tym serwerze, bo teraz tam naprawdę nie można się pomylić, bo jeden albo drugi od razu robią nie potrzebne problemy... Jak na moje to Netherslay zostanie ostrzeżony i na tym się skończy, więc jeszcze raz powiem, że ta skarga nie ma sensu, ale tą decyzje pozostawiam opiekunowi. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez eqk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Proszę o nie pisanie takich bezsensownych skarg. Netherslay dostaje upomnienie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi