Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Okres próbny dla poniższych strażników zakończył się z dniem dzisiejszym: @Huczin @eS' Co za tym idzie chciałbym, abyście wy gracze serwera ich ocenili. Tak jak ostatnio proszę o wypowiedzi sensowne i wnoszące dużo do oceny strażników. Niepotrzebny spam będzie usuwany, a spamerzy nagradzani. Jeżeli masz podobne zdanie cicho osoby nad tobą po prostu polub jego zawartość. Wiem, ze gracze są leniwi dlatego podam wam kilka przykładowych kategorii w których możecie ich oceniać. - sumienne wykonywanie swoich obowiązków - pozytywne działanie na korzyść serwera - sprawiedliwa ocena sytuacji i trzeźwy umysł Ponieważ Admini nie mają prawa wywalać i karać innych osób z administracji. Mogą to tylko zgłosisz to opiekuna. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez Jeremaya Gattwold 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin 0 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Admini tylko wywalają graczy za kulture a guardów nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Wypowiem się o obu strażnikach jednocześnie, bo oboje spełniają swoją funkcję jak tylko najlepiej się da:- oboje mają do wszystkiego dystans, wiedzą kiedy kogoś zbanować a kiedy po prostu zwrócić uwagę. - przestrzegają regulaminu i przypominają o nim innym graczom - natychmiastowo reagują na wezwania gdy ktoś psuje grę - przyczyniają się do rozjowu serwera - są spokojni i opanowani co jest dużym plusem Jednym słowem na wielkie TAK aby dalej pełnili tą funkcję i starali się o admina 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 30 minut temu, Netherslay napisał: Wypowiem się o obu strażnikach jednocześnie, bo oboje spełniają swoją funkcję jak tylko najlepiej się da:- oboje mają do wszystkiego dystans, wiedzą kiedy kogoś zbanować a kiedy po prostu zwrócić uwagę. - przestrzegają regulaminu i przypominają o nim innym graczom - natychmiastowo reagują na wezwania gdy ktoś psuje grę - przyczyniają się do rozjowu serwera - są spokojni i opanowani co jest dużym plusem Jednym słowem na wielkie TAK aby dalej pełnili tą funkcję i starali się o admina Ja poprostu dodam że obaj strażnicy są: -mili,pomocni -posiadają kulturę osobista i dobre poczucie humoru 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veqqqqqq 122 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgadzam sie z Netherslayem , tylko chciałem dodać ,że Huczin ,gdy jest na jb czasami ''olewa'' niektóre sprawy związane z serwerem np. jeśli ktos napisze na czacie 'izi' gdy dajmy na to zrobił bunt i zabił strażników Huczin nie upomni/kicknie go z serwera pod pretekstem ''nie widziałem na czacie czy napisał''. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 eS' + gra często w godzinach wieczornych/nocnych + sumiennie wykonuje obowiązki + ma humor i dystans + potrafi odróżnić żart od obrazy na poważnie + nie kickuje/mutuje za nic eS' idealnie pasuje na guarda Huczin co do niego to mam mieszane uczucia - często u niego widać brak reakcji gdy ktoś pisze mówi "izi" gdy zrobił bunt albo wygranie kd, wg czy zabicie strażnika to nie kiknie tłumacząc "nie widział na czacie" i też gdy dochodzi do prowokacji to nie widać czasami jego reakcji - zdarza mu się nadużywać komendy !slap - czasami mu też o kulturze zapomina + też często gra w godzinach wieczornych/nocnyh + ma humor i dystans + muty i kicki też od niego nie były za nic To tyle ode mnie. Pozdro. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Huczin -Solidnie wykonuje swoje obowiązki -Pomaga rozwijać serwer puszczając bindy o zakupie SVIP'a VIP'a itp -Kultura -Śmieszkowaty -Potrafi wysłuchać i rozwiązać problem -Aktywność -Jedyny minus jest taki że często nie zwraca uwagi na słowa typu "ez" eS -Aktywność -Kultura -Zwraca uwagę na kulture graczy(tak samo jak Huczin) -Potrafi rozwiązać problemy na serwerze -Solidnie wykonuje swoje obowiązki Nie wpisałem kilku rzeczy dlatego że wykonali to moi przedmówcy. Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Obaj strażnicy przeszli przez okres próbny. Gratuluje. Otwieram rekrutacje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi