Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Dzisiejsze pytanie dnia brzmi: Kto z forum najbardziej wpłynął na twoje życie i w jaki sposób? 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Są takie 4 osóbki @Borix @Sasquatch @Ktoś. i @krzychux Teraz w jaki sposób?Ogólnie Krzysia znam już z około 2 lata(plus/minus) i w sumie z nim pamiętam raz rozmawiałam na serwerze o jakiś sprawach a potem zaczęliśmy o życiu lel .Zaś Krystian to osoba której zawdzięczam bardzo dużo,pomagał Mi zawsze jak Go prosiłam o to,starał się zawsze pocieszyć,doradzić,wtedy kiedy leżałam w szpitalu specjalnie do mnie przyjechał abym nie siedziała sama i za To jakie słowa do mnie kierował będę mu dziękowała do końca życia Z Saskim jest dłuższa historia,ale w skrócie powiem że to Najlepsza osoba jaką spotkałam w życiu A Bori mimo tego że nie zna mnie aż tak długo jak koledzy wyżej,zawsze Mi pomoże,doradzi,wesprze czy nawet poprawi humor,tak na koniec to z Nimi zawsze mogę o wszystkim porozmawiać Polecam takie osoby,dziękuje do widzenia 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Fmm... sorry, nie mam życia to nikt nie miał na co wpływać, jednak trochę dzięki @Nexusetti , a trochę dzięki @Ktoś. mam życia jeszcze mniej, ale za to 200 tytułów anime w "obejrzane" XD. Jednak Nexus to mój kuzyn, a Shino to mój brat, no to nadal tak średnio na pytanie odpowiadam xD 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) Na moje życie nikt z forum nie wpłynął, ale jest tutaj kilka osób, z którymi bardzo mile spędziłem czas, są to między innymi : @Wercia. @Borix @krzychux @Sasquatch @Kasia! @Weronikaa No i oczywiście @OnlY NeW nie wiedziałem jak się teraz Sequell nazywasz Edytowane 28 Czerwca 2017 przez eqk 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Oczywiście że nikt Bo na moje życie wpływem ja sam. Edit@ nikt o mnie nie wspomniał a beze mnie ich zycie bylo by puste. Edytowane 28 Czerwca 2017 przez OnlY NeW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Nikt. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Moja postać nie inspiruje nikogo, bo sama nie ma inspiracji. Jestem pustym naczyniem bez emocji, które w pewnym czasie po prostu pęknie. Takby to powiedziała osoba z depresją którą (nie) jestem. chyba najbardziej zainspirował mnie @-_-. Jest on męski, charyzmatyczny i gru...gru...godny podziwu. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi