Zimny. 415 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Teraz, baranek napisał: 1. Nick: deusik ;^)2. Imię: Bartek3. Wiek: 14 4. Znajomość sourcemod (0-10): 55. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Siemka jestem Bartek mam 14 lat i pochodzę z Częstochowy . Lubię grać w gry komputerowe (LoL i CS:GO) , piłkę nożną i tenisa stołowego . Jestem aktywnym graczem Serwera Jailbreak jak i Deathrun . W CS:GO gram już 2 lata z przerwami a w lola gram rekreacyjnie . Jestem osobą ze specyficznym poczuciem humoru i łatwo nawiązuje nowe znajomości . 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram dużo na serwerze i często widzę jak ktoś nadużywa mikrofonu lub skraca pułapki i chcę temu zapobiec . Na serwerze również jest mało adminów i widać te braki i mam nadzieje ,że moja obecność to zmieni 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 2-3 Weekendy 4-5 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1500 h na kilku kontach 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Pozdrawiam deus Zgłoś się na pw 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bequdas 30 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 1. Nick:SonuŚ 2. Imię:Igor 3. Wiek:13 4. Znajomość sourcemod (0-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Parę słów o sobie **:Mam na imię Igor pochodze z miejscowości obok Wrocławia interesuję się piłką nożną,koszykówką,informatyką i techniką w piłce nożnej gram na obronie i też bardzo lubie gry internetowe najpierw zaczęłem grać w sipera pasjansa. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chiałbym pomóc administracji serverowni i też nieraz widzę ludzi którzy wyzywają nadużywają mikrofon i skracają pułapki 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:1-5 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze 1-5 weekendy 1-7 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive:Na dwóch kontach 2000h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 25 minut temu, its Coming napisał: 1. Nick:SonuŚ 2. Imię:Igor 3. Wiek:13 4. Znajomość sourcemod (0-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Parę słów o sobie **:Mam na imię Igor pochodze z miejscowości obok Wrocławia interesuję się piłką nożną,koszykówką,informatyką i techniką w piłce nożnej gram na obronie i też bardzo lubie gry internetowe najpierw zaczęłem grać w sipera pasjansa. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chiałbym pomóc administracji serverowni i też nieraz widzę ludzi którzy wyzywają nadużywają mikrofon i skracają pułapki 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:1-5 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze 1-5 weekendy 1-7 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive:Na dwóch kontach 2000h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Nie przyjmuje, nie dawno dostałeś unmute. Złóż podanie za tydzień/dwa. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 1. Nick: Troplelek2. Imię: Kamil 3. Wiek: 14 (Rocznikowo 15) 4. Znajomość sourcemod (0-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Witam ! Mam na imię Kamil, mieszkam w większym mieści o nazwie "Ciechanów". Interesuję się grami oraz sportem. Mój wolny czas wykorzystuje na naukę lub odpoczynek. Żeby nie pisać tego samego (kopiować) więcej informacji o mnie znajdziecie TUTAJ 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem z powodów następujących: - Nadużywanie mikrofonu przez osoby, które nie przeszły pełnej mutacji - Wyzywających się graczy (Tak jak się to stało dzisiaj) - Użytkowników łamiących regulamin - Mam dużo propozycji dotyczących serwera 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3/4 h (Zależy ile nauki) 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni Robocze: 19:00-01:00 Weekendy: 13:00-03:00 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3 lata 5000h (Razem) 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 12 godzin temu, Troplelek. napisał: 1. Nick: Troplelek2. Imię: Kamil 3. Wiek: 14 (Rocznikowo 15) 4. Znajomość sourcemod (0-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Witam ! Mam na imię Kamil, mieszkam w większym mieści o nazwie "Ciechanów". Interesuję się grami oraz sportem. Mój wolny czas wykorzystuje na naukę lub odpoczynek. Żeby nie pisać tego samego (kopiować) więcej informacji o mnie znajdziecie TUTAJ 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem z powodów następujących: - Nadużywanie mikrofonu przez osoby, które nie przeszły pełnej mutacji - Wyzywających się graczy (Tak jak się to stało dzisiaj) - Użytkowników łamiących regulamin - Mam dużo propozycji dotyczących serwera 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3/4 h (Zależy ile nauki) 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni Robocze: 19:00-01:00 Weekendy: 13:00-03:00 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3 lata 5000h (Razem) 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Przyjmuje Cię na okres próbny 2 tygodni, w tym czasie masz nadrobić GameMe. Zgłoś się na pw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bequdas 30 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) 1. Nick:SonuŚ :v2. Imię:Igor3. Wiek:134. Znajomość sourcemod (0-10): 65. Sprawny i działający mikrofon:Tak6. Parę słów o sobie **:Mam na imię Igor pochodze z miejscowości obok Wrocławia interesuję się piłką nożną,koszykówką,informatyką i techniką w piłce nożnej gram na obronie i też bardzo lubie gry internetowe najpierw zaczęłem grać w sipera pasjansa.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chiałbym pomóc administracji serverowni i też nieraz widzę ludzi którzy wyzywają nadużywają mikrofon i skracają pułapki8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:1-59. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze 13:00-17:00weekendy 10:00-23:0010. Staż w Counter-Strike Global Offensive:Na dwóch kontach 2000h11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 4 Grudnia 2017 przez SonuŚ. 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 3 godziny temu, SonuŚ. napisał: 1. Nick:SonuŚ :v2. Imię:Igor3. Wiek:134. Znajomość sourcemod (0-10): 65. Sprawny i działający mikrofon:Tak6. Parę słów o sobie **:Mam na imię Igor pochodze z miejscowości obok Wrocławia interesuję się piłką nożną,koszykówką,informatyką i techniką w piłce nożnej gram na obronie i też bardzo lubie gry internetowe najpierw zaczęłem grać w sipera pasjansa.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chiałbym pomóc administracji serverowni i też nieraz widzę ludzi którzy wyzywają nadużywają mikrofon i skracają pułapki8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:1-59. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze 13:00-17:00weekendy 10:00-23:0010. Staż w Counter-Strike Global Offensive:Na dwóch kontach 2000h11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Nie przyjmuje Cię, posiadasz 13 lat, oraz nie posiadasz mutacji. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 1. Nick: Redias2. Imię: Jakub3. Wiek: 174. Znajomość sourcemod (0-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Wracam na serwer po miesiącu przerwy, który był spowodowany dość dziwną sytuacją prywatną. Szczegóły wolę zachować dla osób zainteresowanych. Pomijając powyższy temat, jestem byłym kilkukrotnym adminem/opiekunem serwerów na sieci, do której dołączyłem ok. 3-4 lata temu. Moja znajomość SM'a jest (w mojej opinii) bardzo dobra. Prawie do perfekcji opanowałem obsługę tego pluginu w grze, jak i poza nią. Jeśli chodzi o tryb gry, to znam go na wylot, dzięki mojemu stażowi na serwerze. Myślę, że moja znajomość regulaminu także wykracza ponad średnią, ponieważ jedyny ban, który był mi nadany(Pomijając wyjścia z TT, które czasem były nieuniknione z powodu braku innych graczy), jest za (może i lekko przesadzony) żart. Ten punkt napisałem trochę inaczej niż każdy, ale myślę, że taka treść bardziej pasuje do tematu podania.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Oczywistą sprawą jest to, że chcę pomóc serwerowi, ale mam także inną motywację. Chcę odpokutować za swoje niedawne dziwne zachowanie, oraz zrzucić trochę ciężaru z ostatnio nielicznej administracji.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od godziny w najgorszym wypadku, do pięciu/sześciu godzin w najlepszym. Średnio około 2.5h dziennie9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 14:00-02:30 Przez cały tydzień.10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Licząc wszystkie konta, około 4000 godzin.11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Pełniłem rolę admina, oraz opiekuna kilkukrotnie, na dwóch serwerach z tej sieci. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 2 minuty temu, F00lISH napisał: 1. Nick: Redias2. Imię: Jakub3. Wiek: 174. Znajomość sourcemod (0-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Wracam na serwer po miesiącu przerwy, który był spowodowany dość dziwną sytuacją prywatną. Szczegóły wolę zachować dla osób zainteresowanych. Pomijając powyższy temat, jestem byłym kilkukrotnym adminem/opiekunem serwerów na sieci, do której dołączyłem ok. 3-4 lata temu. Moja znajomość SM'a jest (w mojej opinii) bardzo dobra. Prawie do perfekcji opanowałem obsługę tego pluginu w grze, jak i poza nią. Jeśli chodzi o tryb gry, to znam go na wylot, dzięki mojemu stażowi na serwerze. Myślę, że moja znajomość regulaminu także wykracza ponad średnią, ponieważ jedyny ban, który był mi nadany(Pomijając wyjścia z TT, które czasem były nieuniknione z powodu braku innych graczy), jest za (może i lekko przesadzony) żart. Ten punkt napisałem trochę inaczej niż każdy, ale myślę, że taka treść bardziej pasuje do tematu podania.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Oczywistą sprawą jest to, że chcę pomóc serwerowi, ale mam także inną motywację. Chcę odpokutować za swoje niedawne dziwne zachowanie, oraz zrzucić trochę ciężaru z ostatnio nielicznej administracji.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od godziny w najgorszym wypadku, do pięciu/sześciu godzin w najlepszym. Średnio około 2.5h dziennie9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 14:00-02:30 Przez cały tydzień.10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Licząc wszystkie konta, około 4000 godzin.11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Pełniłem rolę admina, oraz opiekuna kilkukrotnie, na dwóch serwerach z tej sieci. Tutaj nie ma się co zastanawiać, pisz na pw. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stew 31 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 1. Nick: SweetMe Cs-Classic2. Imię:Patryk3. Wiek:14.54. Znajomość sourcemod (0-10): 75. Sprawny i działający mikrofon:tak 6. Parę słów o sobie **:Cześć jestem Patryk mam 14 lat pochodzę z radomska lubię grać w gry (CsGo,fifa2017)W CsGo gram juz 3 lata.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Dużo gram na serwerze i często widzę jak ktoś nadużywa mikrofonu lub kogoś wyzywa i chcę temu zapobiec.Na serwerze również jest mało adminów.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3godziny9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):weekendy i dni robocze w godzinach 19-2410. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3tys godzin11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków) Tak 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 3 godziny temu, 22891_1489016373 napisał: 1. Nick: SweetMe Cs-Classic2. Imię:Patryk3. Wiek:14.54. Znajomość sourcemod (0-10): 75. Sprawny i działający mikrofon:tak 6. Parę słów o sobie **:Cześć jestem Patryk mam 14 lat pochodzę z radomska lubię grać w gry (CsGo,fifa2017)W CsGo gram juz 3 lata.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Dużo gram na serwerze i często widzę jak ktoś nadużywa mikrofonu lub kogoś wyzywa i chcę temu zapobiec.Na serwerze również jest mało adminów.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3godziny9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):weekendy i dni robocze w godzinach 19-2410. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3tys godzin11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków) Tak Z racji tego, że potrzebuje admina grającego w godzinach wieczornych, to przyjmuję Cię na okres próbny 2 tygodni. Jeżeli zauważe minimalny spadek aktywności - zabieram admina. Pisz pw 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezuss1337 38 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 (edytowane) 1. Nick: EzusS 2. Imię: Konrad 3. Wiek: 16 4. Znajomość sourcemod (0-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Chodzę do technikum informatycznego, interesuję się koszykufkom, graniem w gjerki komputerowe i planszowe. Kocham memy. Uprawiam crossfit, vapuję i jestem weganinem. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ dość głośne rozmowy ludzi przed mutacją bardzo mnie irytują, oraz często widzę jak pod nieobecność admina ludzie skracają pułapki(xDDDDDD). 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: ok 3h dziennie 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 17-22 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ok. 1500h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 16 Grudnia 2017 przez ezuss1337 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 10 godzin temu, ezuss1337 napisał: 1. Nick: EzusS 2. Imię: Konrad 3. Wiek: 16 4. Znajomość sourcemod (0-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Chodzę do technikum informatycznego, interesuję się koszykufkom, graniem w gjerki komputerowe i planszowe. Kocham memy. Uprawiam crossfit, vapuję i jestem weganinem. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ dość głośne rozmowy ludzi przed mutacją bardzo mnie irytują, oraz często widzę jak pod nieobecność admina ludzie skracają pułapki(xDDDDDD). 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: ok 3h dziennie 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 17-22 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ok. 1500h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Przyjmuję Cię na okres próbny 2 tygodni, jeżeli aktywność spadnie - zabieram admina. Zgłoś się na PW. Szybką Rekrutacje ZAMYKAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lightness 17 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Z racji że potrzebuje kilku adminów, otwieram szybką rekrutację. Poszukuje kilku graczy którzy często bywają na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejuu 29 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 1. Nick:The Boss 2. Imię: Tomasz 3. Wiek: 14 4. Znajomość sourcemod (0-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **:Mam na imię Tomasz pochodzę z Kędzierzyna-Koźla , aktualnie chodzę do 2 klasy gimnazjum 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym pomóc bo i tak dużo gram na serwerze a adminów jest mało. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Z 2 / 3 godzinki dziennie w tygodniu , bo w weekendy dłużej mogę pograć. 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zazwyczaj tak 16-20 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od 2 lat mam cs i 1048 h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lightness 17 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) 16 minut temu, The Boss napisał: 1. Nick:The Boss 2. Imię: Tomasz 3. Wiek: 14 4. Znajomość sourcemod (0-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **:Mam na imię Tomasz pochodzę z Kędzierzyna-Koźla , aktualnie chodzę do 2 klasy gimnazjum 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym pomóc bo i tak dużo gram na serwerze a adminów jest mało. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Z 2 / 3 godzinki dziennie w tygodniu , bo w weekendy dłużej mogę pograć. 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zazwyczaj tak 16-20 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od 2 lat mam cs i 1048 h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Bywasz na serwerze, przestrzegasz regulaminu. Przyjęty na okres próbny. Zgłoś się na PW. Edytowane 9 Marca 2018 przez Riczard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1000zł 0 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 1. Nick:│█║▌║▌║║▌║▌║█│1000zł2. Imię: Łukasz3. Wiek: mam 14 lat 4. Znajomość sourcemod (0-10): 75. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Parę słów o sobie **: Historie z cs zaczołem 2lata temu lubie grać na serwerach typu dr i bh 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ często jak coś się dzieje to często nie ma administracji i jest jej mało 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Moge grać codziennie 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):zazwyczaj gram po szkole około 15 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: w cs'a gram już od 2lat i przegrałem w nich 2,200gdz 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak miałem admina na Hide and seek i na dr którego już nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lightness 17 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 1 godzinę temu, 1000zł napisał: 1. Nick:│█║▌║▌║║▌║▌║█│1000zł2. Imię: Łukasz3. Wiek: mam 14 lat 4. Znajomość sourcemod (0-10): 75. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Parę słów o sobie **: Historie z cs zaczołem 2lata temu lubie grać na serwerach typu dr i bh 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ często jak coś się dzieje to często nie ma administracji i jest jej mało 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Moge grać codziennie 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):zazwyczaj gram po szkole około 15 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: w cs'a gram już od 2lat i przegrałem w nich 2,200gdz 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak miałem admina na Hide and seek i na dr którego już nie ma . Przyjęty na okres próbny. Pisz PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkdefast 0 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 1. Nick: (っ◔◡◔)っ ❤ majkdefast ❤2. Imię: Mikołaj3. Wiek: 194. Znajomość sourcemod (0-10): 9, trochę już w tym siedziałem, ma to jakiś związek ze znajomością języków programowania bo wiem jak wszystko powinno wyglądać, spowodwać itp.5. Sprawny i działający mikrofon: tak6. Parę słów o sobie **: Z wykształcenia szkolnego informatyk, bardzo dużo czasu spędziłem grając w csa, pojeździłem po kilku turniejach, miałem półtora roczną przerwę ale wróciłem do samej gry, z reguły jestem spokojny7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Przez ten dość krótki ale wystarczająco długi okres czasu spędzonego na serwerze udało mi się spotkać kilku cheaterów, wyzywających sebixów itp itd, a nie było żadnego admina żeby zareagować8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Kilka godzin dziennie na pewno9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze 15-17, 19-22/23, weekendy 10-16, 21-210. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ze wszystkich kont ~2,500h, prawie od razu po wyjściu zaczynałem grać, no i zostaje jeszcze 1.6, source i wcześniejsze wersje 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Jeśli chodzi o csa to tak, na kilku serwerach surf/bhop, na 1.6 i innych grach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lightness 17 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) 56 minut temu, majkdefast napisał: 1. Nick: (っ◔◡◔)っ ❤ majkdefast ❤2. Imię: Mikołaj3. Wiek: 194. Znajomość sourcemod (0-10): 9, trochę już w tym siedziałem, ma to jakiś związek ze znajomością języków programowania bo wiem jak wszystko powinno wyglądać, spowodwać itp.5. Sprawny i działający mikrofon: tak6. Parę słów o sobie **: Z wykształcenia szkolnego informatyk, bardzo dużo czasu spędziłem grając w csa, pojeździłem po kilku turniejach, miałem półtora roczną przerwę ale wróciłem do samej gry, z reguły jestem spokojny7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Przez ten dość krótki ale wystarczająco długi okres czasu spędzonego na serwerze udało mi się spotkać kilku cheaterów, wyzywających sebixów itp itd, a nie było żadnego admina żeby zareagować8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Kilka godzin dziennie na pewno9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze 15-17, 19-22/23, weekendy 10-16, 21-210. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ze wszystkich kont ~2,500h, prawie od razu po wyjściu zaczynałem grać, no i zostaje jeszcze 1.6, source i wcześniejsze wersje 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Jeśli chodzi o csa to tak, na kilku serwerach surf/bhop, na 1.6 i innych grach Odrzucam. Nie widziałem Cię jeszcze na serwerze. ^^ Edytowane 10 Marca 2018 przez Riczard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUFFFI 2 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 1. Nick: PUFFFI 2. Imię:Adam 3. Wiek:13 4. Znajomość sourcemod (0-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Parę słów o sobie **: miły, rozważny i stanowczy 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ często gram na tym serwerze i są osoby, które przezywają nie tylko mnie, więc mógłbym zmniejszyć ich ilość 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Aktualnie gram naprawdę dużo więc nie będzie problemu żeby pograć pare lub parenaście godzin tygodniowo 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): pon-piątek zwykle gram w miare każdego dnia, ale mogę być nieobecny w nie które dni. Weekend gram zwykle parę godzin 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 807h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nie posiadałem 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
San 1 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 1. Nick: ѕムи 2. Imię: Szymon 3. Wiek: 13 4. Znajomość sourcemod (0-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Parę słów o sobie **: Jestem ogarnientym człowiekiem 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: poniewż jest mało adminów i chciałbym pomuc 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2 h dziennie 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w dni robocze 15-21 w weekendy 12 -22 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3000h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lightness 17 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 20 godzin temu, San napisał: 1. Nick: ѕムи 2. Imię: Szymon 3. Wiek: 13 4. Znajomość sourcemod (0-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Parę słów o sobie **: Jestem ogarnientym człowiekiem 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: poniewż jest mało adminów i chciałbym pomuc 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2 h dziennie 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w dni robocze 15-21 w weekendy 12 -22 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3000h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nie Odrzucam. Co do @PUFFFI muszę się zastanowić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vesper] 2 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) 1. Nick:Vesp3r2. Imię:Mikołaj3. Wiek:134. Znajomość sourcemod (0-10): 75. Sprawny i działający mikrofon:TAK6. Parę słów o sobie **:Mam 13 lat DeathRun jest jednym z najlepszych trybów w Cs-ie (moim zdaniem) granie na nim sprawia mi przyjemność. Poza tym moją pasją jest piłka nożna oraz e-sport.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Zauważyłem że na serwerze spadła obecność administracji. Chciałbym wspomóc w dbaniu o serwer.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:4--5h9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze i weekendy10. Staż w Counter-Strike Global Offensive:1400h11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków)Nie Edytowane 20 Marca 2018 przez vesper] 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Precel. 30 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) 1. Nick: Precel 2. Imię: bartek 3. Wiek: 13 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Składka (tak/nie): nie 7. Link do swojego GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/744819 8. Siema jestem bartek znany również pod nickiem Precel. Dużo osób mnie zna jak i lubi. Lubię piłkę nożną no i gry typu Fortnite i cs:go. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Ponieważ według mnie na serwerze jest zbyt mało adminów i gracze nie przestrzegają regulaminu. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:151380785 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 16-20 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 847 h 14. Czy posiadałeś już admina: tak Edytowane 28 Marca 2018 przez Precel. 6 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi