ex.! 107 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Nick:'ex.! Powód rezygnacji:brak checiCos od siebie: mam dosc pilnowania graczy ktorzy za byle gowno pisza skarge lub jak sie pomylisz to beda ci wypominac cala mape bo jestes adminem. Dzieki za szanse. Moze jak spolecznosc sie zmieni powroce jako guard. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 O kurde, tego się nie spodziewałem. Szkoda Wracaj prędko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 No chyba żartujesz sobie! Tego się nie spodziewałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Do odrzucenia. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Jak już Ci mówiłem rezygnacja nie przyjęta. Administracja może zamknąć temat bez zabierania flag. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi