Nemciooo 608 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Witam! Przychodzę tu zdenerwowany po mojej grze na serwerach, w fifie itp. chodzi tu o mój internet i o to, że gdy jestem w NOCY SAM PODŁĄCZONY DO INTERNETU to co 30 sek. ma laga w postaci 500 pingu na 2 sekundy. W mojej okolicy o tej godzinie nikt nie zakłóca internetu bo mam program, który pokazuje ile osób korzysta z tego przepływu wi-fi. Chciałbym zaznaczyć, że normalnie mam 30 pingu i skacze mi właśnie co równe 30 sek. MA KTOŚ MĄDRE SUGESTIE? Myślałem o nastawieniu mniejszej szybkości wi-fi np. do 60mb i wtedy może internet by był stabilny, ale nie wiem jak to począć... PZDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Jeśli są to równe skoki co 30 sekund jak to napisałeś wina może leżeć po stronie dostawcy, lecz jeśli masz to też w dzień a nie tylko w nocy to doradzał bym też sprawdzenie swojego routera np podpięcie bezpośrednio po kablu do komputera i jeśli po kablu będzie działać normalnie wtedy jest to wina toutera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Właśnie w tym problem ze router mam za ścianą i jakbym chciał go podłączyć do kompa to trzeba robić przewierty, a to jest niemożliwe. Myślę, że coś musi być po stronie ustawie albo właśnie dostawcy bo ping jest normalny tylko właśnie te 2 sekundowe lagi przez które nie da się prawie grać. Tylko właśnie szukam winy czegoś i proszę was o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Tak jak mówię skontaktuj się z dostawcą internetu, jeśli nie będzie to u nich problem, tylko problem routera, to przyjadą i tak do Ciebie technicy aby to sprawdzić, choć moim zdaniem to właśnie wina padającego routera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GranTorinoo 2 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ta strona powinna ci pomóc http://psm.suwalki.pl/,a jak nie to sorki ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi