k3_ 79 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 1. Nick: Shinichi 2. Imię: Cezary 3. Wiek: 25 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak 6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Shinichi/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Byłem już tutaj adminem, nie miałem czasu na grę i odszedłem, teraz wróciłem i chcę pomóc serwerowi od strony administracyjnej. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W zależności od pracy, staram się poświęcać serwerowi wystarczającą ilość czasu. 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): najczęściej popołudniami i weekendy. 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Tak 12. Staż w grze counter strike 1.6: Ponad 10 lat. 13. Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linków): Oczywiście 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Oczywiście przyjęte, zgłoś się od razu po admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi