Złota Owca 624 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Twój nick: King of Lions Kto zawinił: Admin Nick oskarżonego: Enco IP oskarżonego:31.0.123.31 Dowody: [Silver I] *DEAD* King of Lions : enco ty masz admina? Potrzebnych glosow na zmiane na mala mape: 4 [RoundSounds] Chcesz posluchac utworow CT / TT? Napisz /roundsound [Silver I] *DEAD* SwettRudy : rs Oliwier connected [Guardian III] [VIP] *SPEC* Enco : tak mam i obserwuje powerka teraz bo rudy gra normalnie Opis sytuacji: Napisalem na u@ zgłoszenie gracza, po czym admin napisał "przyjołem" i poszedł na spect. Za pare minut zapytałem czy jest adminem a on mi tak oto napisał na czacie zwykłym( czytaj wycinek z konsoli). Co to za admin który przyznaje się do tego że na kogoś patrzy???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Diament weź ty się pierd*** w łeb pomyśl 5x za nim coś napiszesz,skarga niesłuszna, admin Enco dobrze się sprawuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) I co z tego, ja nawet tego nie zauważyłem jak pisał, ale i tak to nie ma znaczenia, skarga jak dla mnie bezsensu. @OnlY NeW Tak, tak właśnie uważam. Edytowane 4 Lipca 2017 przez BoteczeQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Dobra śmiechy śmiechami, lecz śmiem wątpić w umiejętności admina. A tutaj dalsza część umiejętności admina -> @-_- lub @Kasia! jak możecie, sprawdźcie te tematy jak najszybciej. Edytowane 4 Lipca 2017 przez HYPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 4 Lipca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie rozumiem tej skargi. Przecież nie złamano żadnego punktu w regulaminie, a w poprzedniej skardze otrzymał ostrzeżenie. Następnym razem wyleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 4 Lipca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi