BoteczeQ 123 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Nick: PowerFuL | Not Even CloseLink do SSów: Nie mam SS'ówWycinek z konsoli(bez IP)*: Myślę, że nie jest potrzebny, ale tylko powiedz i wrzuce ;DSerwer: cod350Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/51084.html Jak dostaje się screeny to jest napisane " Wrzuć screeny na forum " a ja dostałem " Prosze o wrzucenie screenów na forum " Tak, napisał to admin nie dając przy tym żadnych SS'ów bo nawet patrzyłem w folderze, małe przeszkolenie @-_- @Kasia! nie zaszkodzi dla kolegi @enco Aby wiedział ;d Edytowane 4 Lipca 2017 przez BoteczeQ Drobna poprawka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Proszę admina banującego o wypowiedzenie się w tym temacie. Na stronie ss.cs-classic.pl nie widać żeby były zrobione ss'y, tak samo jak mówi gracz brak ss'ów. / To teraz proszę o rozpisanie demka dla gracza. I co to za wytłumaczenie? Wciskasz pare przycisków i samo robi ss'y... to co że się skarżyli, lecz jako admin nie powinieneś słuchać głosu "ludu" tylko samodzielnie sprawdzić gracza, a potem już jak jesteś pewny zrobić ss'y @enco Edytowane 4 Lipca 2017 przez HYPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enco 18 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) SS'y nie zrobilem ze wzgledu na to ze mam zamulonego lapka a gracze ktorzy grali z nami na serwie ewidentnie sie skarzyli na gracza PowerFuL | Not Even Close pod tym wzgeldem ze wiedzial gdzie kazdy przeciwnik byl w danym momencie potwierdzic to moga gracze : [TPS]TRAWAPALISTRESY SWETTRUDY YUKINE-SAN A za to ze lapka mam zamulonego strasznie przepraszam. Edytowane 4 Lipca 2017 przez HYPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lipca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 35 minut temu, BoteczeQ napisał: Tak, napisał to admin nie dając przy tym żadnych SS'ów bo nawet patrzyłem w folderze, małe przeszkolenie @-_- @Kasia! nie zaszkodzi dla kolegi Został przyjęty przez @James0v Nie miał rangi, więc zabrałem admina, potem dodałem bo była szybka rekrutacja, więc tutaj proszę kierować sprawę do innych osób. Nie ma dowodów, nie ma bana. Admin otrzymuje ostrzeżenie (1/2) za brak dowodów na gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lipca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi