Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Co Cię denerwuje? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Je:niecie w ścianę na dr... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 jest tego pełno ale wymienie pare z nich -w uszach tunel -pedalstwo -zbuku -chada -bezczel -sbmaffija -sequell 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Ojoj trochę tego jest ○ Pisanie zbyt dużo razy "xd" ○ Zachowywanie się jak dziecko ○ Kolesiostwo <3333 ○ Osoby które nie potrafią sądzić sprawiedliwie ○ @TGM I wiele wiele więcej :V Edytowane 5 Lipca 2017 przez Wercia. Ups 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Szkola 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Niektórzy hipokryci. Np. Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Latwiej powiedziec co mnie nie denerwuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Budzenie się w nocy bedąc głodna ;c 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Życie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Idioci. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 pisanie tak: "Xd" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) ludzie. zabijmy sie wszyscy sexmasterka Edytowane 5 Lipca 2017 przez eqk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 -znajomości na serwerach -idzioci -dzieci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 3 godziny temu, HYPER napisał: -sequell hahaha xD ogl całe 'zycie' fikcyjne dla mnie jest mało co ważne i nie zwracam uwagi na osoby na które tej uwagi nie należy zwracać ( ). Jeżeli chodzi o to co mnie najbardziej wkurwia, - Bezpiecznik, nie wiem gdzie go moge wyjebać ale jak nie zapmne pasów to pika W GÓRĘ, narastające pikanie najbardziej wkurwia xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 jak nie strafiam glow w csie, pedalstwo, idioci i wieeele wieeele wiecej az nie chce sie pisac bo by braklo liter xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✦ RISTIR ✦ 3 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Wypowiedzi osób na niektóre tematy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 @Wercia. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Gdy na imprezie czy ognisku koledzy chcą se zażartować i do popity leją wódy.. @WujoS coś o tym wie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Pedalstwo; debilizm; osoby które się mądrzą i wiedzą wszystko najlepiej, a na końcu sie okazuje, że to co mówili to tak naprawdę chuja prawda; infantylność; idiotyzm; magical; piosenka poka sowe; typowe kozaczki, które zawsze są wielkimi cwaniakami, a jak przyjdzie co do czego to srają w portki; programy telewizyjne typu "Szkoła"; osoby mówiące na co dzień "xd" ja rozumiem pisać.... ale mówic?!?!? Oczywiście cs, ale najbardziej mnie wkurwiają osoby z wyższą rangą, którym odbija woda sodowa do głowy i jak coś lub ktoś im nie pasuje to myślą, że mogą go sobie ustawic. Edytowane 5 Lipca 2017 przez Borix 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola__3 48 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 gdy otwieram pudełko lodów a tam koperek 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 -Kolesiostwo -Dawanie z dupy banów -Czity 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi