eqk 440 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Chciałbym, aby ograniczenie "tylko 10 like'ów dziennie" zostało: a) usunięte ( co raczej nie będzie super dobrym pomysłem, ponieważ ludzie będą nabijać lajki ) b) zmienione do 15/20 lajków dziennie Dlaczego jestem za taką zmianą? Otóż nie raz użytkownicy forum wpadają na fajne pomysły, więc chcąc w jakikolwiek sposób docenić ich post daje im lajka, jednak jakby nie patrzeć 10 dziennie lajków to nie jest dużo. Zmiana niby dużo nie znacząca, ale z pewnością poprawi to w jakimś stopniu korzystanie z forum Edytowane 5 Lipca 2017 przez eqk 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 to ja nadto dodaje że jako donator chce limit do 30, jako opiekun nie zawsze piszę pod postem a zwykły 'lajk' wyraża tyle samo co mój post xD A starczy momentami wejść w 2 dobre , mocne tematy i już mam limit. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Te lajki są abuse'owane przez niektóre osoby, co widać w topce, jaka jest różnica. Więc tutaj się mogę zgodzić, żeby zwykli użytkownicy mieli ograniczenie, tak jak to było kiedyś. Natomiast usługi premium powinny mieć zwiększone, bo trochę nuda patrzeć w topce te same osoby (poza buźką), bo niektórzy zbierają te lajki hurtowo xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ja tam się nie staram o like. Pisze jakieś głupoty i tak wychodzi. Co do tematu myśle że powinnismy to rozważyć. opcja A mnie bardziej przekonuje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej_MarzeŃ 48 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Według mnie tak jak jest teraz to wystarczająca ilość lajków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 14 Lipca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Co do like i samych "możliwości" danych rang - zostanie to zaktualizowane w niedziele 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 23 Lipca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 To tak, rangi zostały całkowicie zaktualizowane (wszystkie) - popraiwlem nie tylko kwestie like. Limit powiększony Wybaczcie, że dopiero teraz ale dopadł mnie "kryzys wieku średniego właściciela sieci" 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi