Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Jaką masz pasję? Edytowane 6 Lipca 2017 przez ZaNeTa.xx 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Piłka nożna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Wku*wianie @Wercia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Taka największa moją pasją jest fotografia i moda,od małego się tym interesowałam Jeszcze można do tego zaliczyć sport głównie siatkówka,ale kiedyś była również piłka ręczna i koszykówka Oczywiście taka malutka pasja jest muzyka i grafika oraz denerwowanie kilku osób 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 słabo bo jej jeszcze szukam, ale moje marzenia są wysokie ;] i do spełnienia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Programowanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Proktologia z zamiłowania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Piłka nożna, Cs-ik który mnie tak bardzo irytuje... MaryJane 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Moją największą pasją jest Streamowanie, a inne pasje to Motocykle, komputery, koszykówka, troszkę siatkówka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Moją pasją są autobusy do przewozu miejskiego Uwielbiam te maszyny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Moja pasja.. hmmm.... Chyba GTA xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Hmm, chyba wku*wianie wszystkich ;v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Piłka nożna, kocham <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Kuwa trudne te pytania ostatnio 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Piłka nożna 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola__3 48 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 rysowanie, sport, e-sport 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Wkurwianie innych ludzi, robię to nałogowo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Noga, bycie chorym umysłowo xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Picie i palenie z @WujoS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) @SerwuSik Picie wódy z serwusem, po wódzie nie pamięta co się dzieje w okół, później zbiera na alimenty HAHAHA (oczywiście żart z alimentami) Edytowane 6 Lipca 2017 przez WujoS 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Sokolnictwo <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 E-sport, piłka nożna, strzelanie z broni palnej. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Quady,motory itp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Moją pasją jest życie, codziennie jest coś nowego albo tu się upije lub nagle trzeba jechać na pogrzeb bliskiej osoby, jednego dnia masz pieniądze a drugiego dnia jesz to co znajdziesz w śmietniku. Wszystko może się wydarzyć tak szybko, a my nie mamy na to wpływu to wszystko sprawia, że życie jest pasjonujące XD co ja tu pisze LOL LOL LOL sorka może za dużo wypiłem dzisiaj ( tak jestem alkoholikiem ) ale to nie zmienia faktu, że nie wiem co jest moją pasją... Może to, że lubię, ze znajomymi się okładać po twarzy w trakcie ćwiczeń? ( BOX ) No więc nie mam pojęcia ale pisze sobie dalej by ta wypowiedz była najdłuższa i ten tego Rias ma coś nie tak z palcem i ma zmiejszoną aktywność... Zygi zaraz jedzie na wakacje Maus tak na prawdę jest większy od prawdziwego Mausa ... ( nie nie chodzi mi o myszka Miki tylko o czołg radziecki z II wojny światowej który waży niecałe 200 ton ) ale Mój braciszek jest większy od niego.... Ależ ta wypowiedz jest wspaniała już wiem co jest moją pasją ! pisanie bzdur i tego co nagle przyjdzie na myśl ! Miłego dnia Pozdrawiam wszystkich Pisarz Dzejsi zawszę do usług 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi