Esme 2 242 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Witam, Mam pewien problem z grą. Grając na DR, schodząc na poziom pulpitu, a następnie wracając na poziom gry, crashuje ją i wyświetla następujący komunikat: Co robić? W google niewiele znalazłam na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Sprawdz spójność plików w pierwszej kolejnosci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 W pierwszej kolejności zrób spójność plików, jeśli to nie pomorze, to wejdź w folder gdzie masz zainstalowanego cs'a (później według ścieżki, która jest na screenie) i ręcznie usuń plik portalball.mdl (przed jego usunięciem zrób sobie w razie czego kopię tego pliku np na pulpicie) i po usunięciu tego pliku zrób spójność plików jeszcze raz, powinno Ci wtedy pobrać poprawny plik bez błędu, jeśli by nie ściągnęło tego pliku to wklej go z powrotem do tego folderu, daj tutaj znać i będziemy myśleć dalej, ale powinno działać po tym co napisałem Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 @Esme Dzisiaj zdarzyło mi sie to samo co to tobie. Naprawiłem to tak: 1. Wyłączyłem cs, sprawdziłem czy nie ma go w procesach 2. Spójność plików 3. Przeniesienie cs z DyskuC na DyskD 4. Jeszcze raz spójność plików Mi zadziałało, może tobie też pomoże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Po sprawdzeniu spójności plików wygląda na to, że wszystko jest dobrze dziękuję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi