Zimny. 415 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Nick: No Chance' Wiek: 16 Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: SourceBan Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: 6 lat Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Nie Ile czasu poświęcasz forum?: Ponad 2h dziennie, czasem więcej. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Aim, WH, SH oraz BHOP script Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Tylko warny Doświadczenie na podobnym stanowisku: Na innej sieci, pomagałem koledze sprawdzać ss'y, gdy nie miał czasu. Informacje o sobie lub uwagi: Nazywam się Jakub, nie dawno styknelo mi 16 wiosen. Zamieszkuje mała wioske w okolicach Limanowej. Interesuje się informatyka, w przyszłości planuje zostać programistą, lub pójść bardziej w stronę hardware jeżeli tamto nie wypali. Miły, ogarnięty młodzieniec który zna zasady ortografii. Nie lubię popadać w konflikty, oraz różne typu rzeczy. Muzykę jaka preferuje to jest Rap. W wolnych chwilach wbijam na nowego dr Edytowane 7 Lipca 2017 przez No Chance 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Mimo ze nie ma żadnego doświadczenia od strony technicznej to nie warto Go od razu skreślać,od strony praktycznej coś wie skoro pisał ze pomagał koledze przy screenach. + wiek + zna regulamin + pomocny i miły + aktywny Sądzę że można dać mu szanse Powodzonka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Jestem na Tak [+]wiek [+]Pomocny [+]Aktywny [+]Podanie rozpisane ok Moim skromnym zdaniem wpasujesz się w UbTEAM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Jak na moje to on nie jest potrzbny. Przynajmniej tak jak napisał w czym się chce bawic. Hyper zajmuje się amx, a ja SB i amx. Wydaje mi się ze jedna osoba do SB wystarczy. Ja wracam w przyszłym tygodniu i nie widzę przyjmować go po to aby miał range i nic nie robił. Poza tym niedawno była sytuacja z adminem na DR, którym się bawił. Ja tam uważam, że się nie nadaje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi