Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, hey! napisał: czyli średnio da się to naprawić? Mogę zablokować menu na 3 sekundy po starcie rundy Co do biznesmena, to nie jest tak jak piszecie. Po prostu jak aktualkizuje system żetonów, to wywala biznesmena 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezuss1337 38 Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Mam ten sam problem z osiągnięciami co @hey!. Odebrałem osiągniecie za które powinienem dostać coś ok 100k a ostatecznie liczba moich żetonów nie przekroczyła nawet 90k razem z poprzednimi osiągneciami ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Września 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 To opiszcie jak to robicie, bo jeśli to wygląa tak, że na szybko spamujecie nimi, to się nie dziwię, ze nie dodaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 no ja robiłem to dość szybko jednak spamowaniem bym tego nie nazwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezuss1337 38 Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 No normalnie odbierałem osiągnięcia xD. Nie spamowałem, wręcz przeciwnie, robiłem to dosyć wolno żeby się nie pomylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Września 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Ja nie wiem co jest błędem. Nie widzę ani errorów, ani problemu z działaniem skryptu. Jeżeli pokazuje się info, że dane osiągnięcie zostało odblokowane, to musi dodać jego wartość. Jeżeli przy pobieraniu osiągnięć, raz Wam daje, a raz nie, a robicie to w tym samym czasie, to ja nie jestem w stanie zweryfikować problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 (edytowane) komenda !daj nie działa nie wyświetla się nawet ten komunikat że zła ilość żetonów @-_- oraz coraz więcej osób skarży się na błąd, że nie dostają oni żetonów za osiągnięcia teraz na serwie znalazło się 5 takich osób, którym nie nadało żetonów oooo ten błąd chyba działa tak że dodaje mniej żetonów teraz mam idealnego screena że nie nadało mi tyle żetonów ile powinno Edytowane 1 Września 2018 przez hey! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Września 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Godzinę temu, hey! napisał: komenda !daj nie działa nie wyświetla się nawet ten komunikat że zła ilość żetonów Usunąłem ją Godzinę temu, hey! napisał: oraz coraz więcej osób skarży się na błąd, że nie dostają oni żetonów za osiągnięcia teraz na serwie znalazło się 5 takich osób, którym nie nadało żetonów oooo ten błąd chyba działa tak że dodaje mniej żetonów teraz mam idealnego screena że nie nadało mi tyle żetonów ile powinno Aa, no to widzisz. Teraz się zgadza. Zmniejszyłem 4 krotnie ilość żetonów, bo była za duża. Translacji nie zaktualizowałem. Dziękuję bardzo xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobusz 31 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Gdy wchodzi się po drabince to traci się grawitację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 To musi ją nakładać mapa, a więc ja nie mam na to wpływu 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobusz 31 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Problem w tym że dzieje się to na wszystkich mapach ale może to rzeczywiście przez mechanikę drabinek 😕 Niektórym graczom nie ładuje się model Vegeta i widzą tylko error 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Września 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Czyli do wyrzucenia PS: Używaj opcji edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi