Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Typ Pracy: awatarWymiary: donator. Kwadrat ma być Render, Stock: Napis/y: nic nie chce Tematyka: portret - funartKolorystka: dowolna Inne: chciałbym abyście zrobili mi ładna karykaturę obrazka który mam teraz na profilowym. Postać nazywa se Jeremayah Gottwald (chyba). Nie musi być to dokładnie ten obrazek. Po prostu ma przedstawiać tą postać i być na tyle widoczne, aby zobaczyc co przedstawia. Chyba łatwe zlecenie . Myśle ze zamknie Max 10 min roboty. Liczę na naszych świetnych grafików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Nie mam pojęcia o co chodziło, ale starałem się jak najlepiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Chodziło mi o to aby było karykatura Xd ale też jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 XD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 DOBRYCH MAMY GRAFIKÓW NA FORUM, KTÓRZY NIE CHCĄ ZROBIĆ TAK PROSTEGO ZLECENIA. NIE BO PO TO. PO CO SIĘ STARAĆ SKORO MOŻNA WZIĄĆ GOTOWCE Z INTERNETU I OBROBIĆ W 3 MIN. ZAWIODŁEM SIĘ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi