eS' 84 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Dziekuję wszystkim za wspólną grę na każdym rodzaju serwera, było miło. Te kilkaset godzin było cudownie z wami spędzone, lecz nastał czas, bym odszedł z tej sieci, nie ma już tutaj dla mnie miejsca. Chciałbym wyróżnić kilka osób, z którymi gra sprawiała mi największą frajdę. @krystek145-dzieki za wprowadzenie w świat JB, za ubaw i poważne rozmowy na TS-ie @Huczin-niezliczone godziny śmiechu i trollowania @Netherslay-dziękuję za ogół, widzimy się na woodzie @Maxtin Ty fałszywa ku*wo @ceberi dzięki za możliwość śmiania się z Tobą i z Ciebie. Nie dawaj się tak prowokować, trzymaj dystans @Bocik cudownie się z Tobą prowadziło <3 @Lift12 Windo Ty, dzięki za wsparcie Reszcie dziękuję razem, za wsparcie, za naukę oraz za przyjemnie spedzany czas. Trzymajcie sie, powodzenia, piona! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtin 90 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 @eS` Serdecznie mam to w dupie, że jestem szczery 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Żegnaj powodzenia w życiu jeszcze się kiedyś spotkamy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojka 74 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Kto jeszcze ? No ale co poradzić.. Twoja decycja ... Widzimy sie jutro na TS ! Powodzonka ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Es taka rada nigdy nie patrz na maxtina, on zawsze był fałszywy. Szkoda, byleś jednym z lepszych ludzi, którym gralem na serwerze. No ale cóż żegnam, było milo, ale się skończyło. Powodzenia w dalszym życiu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) Mam nadzieje, że jeszcze do nas wrócisz i będziesz miał ze mną kontakt na steamie gościu... To teraz czekamy do wood'a żeby się napierdolić, nawet Ci kurwa piwo postawie Edytowane 12 Lipca 2017 przez Netherslay 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 narka i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Mam nadzieję że kontakt dalej będzie na steam,ts albo na fejsie Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Kurde tam :/ Czee eSiik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Jednego Trolla na serwerze mniej, abyś nigdy nie wracał A na poważnie mam nadzieję, że szybko wrócisz i prędko się zobaczymy Powodzenia Mordo!! PS. Jak nie w tym roku to może za rok się zobaczymy na Woodstocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Kurde eS trudno. Trzymaj się i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 To fajne pożegnanie Panie Adminie na dr...... To jest dział w którym można się pożegnać jak ucieka się z sieci, nie tylko z jednego serwera. Zamykam, ciesz się że nie dałam wam wszystkim warnów. Reszta tematów też zostaje zamknięta. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi