Trojka 74 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Witam.. po raz ostatni .. Chciałbym wam serdecznie podziękować za te zajebiste chwile w moim życiu, które spędziłem z wami: @eS' - Dzięki Ci .. za wszystko.. Za te chwile spędzone na TS ( Wiem, że będzie ich więcej ), Za śmiechy, chichy na JB, DR .. Dzięki ! @hico- Tobie również należą się podziękowania .. Za wspólne godziny, dni spędzone na serverze.. Za boosowanie na mirku Nigdy tego nie zapomnę @Netherslay- Jesteś jednym z najszczerszych osób jakie znam.. Dziękuje za to co działo się na servie.. Robienie sobie Beki z innych... Trolowanie itp.. Dzięki.. @RaoXteR x Bandi ♥- Dzięki za wspólną gre.. czy to w Cs'a czy PayDaya.. Dzięki za te chwile na Ts'ssie @Lift12- Dzięki za wszystko.. Za pomoc w sprawie z grupą ( wiesz o co chodzi ) .. za grę ze mną .. za wszystko ! @ceberi- Dzięki za te milony skarg które napisałeś ! Dzięki za wszystko.. @Huczin- Tobie też coś się należy.. Dzięki mordko za wszystko ! Dzięki za kiepski Stalking w internecie Dzięki za te wszystkie chwile, w których można było się pośmiać na serverze.. Dziękuje @aassingo- Assingo .. Dzięki za ten rok ( no prawie ) Na serverze.. Dzięki za wszystko.. Gra z Tobą to była przyjemność @Bocik- Dzięki za wszystko.. Za rozmowy na Ts .. za grę na serverze.. No.. Dziękuje.. @KonWoy- Jesteś jednym z kilku adminów którego lubie, szanuje.. Dzięki za wszystko.. @No Chance- Dziękuje Ci za tą krótką rozmowę na DR .. Polubiłem Cie lecz.. Żegnam Sie .. @SharD i @RUDI- Was też bardzo lubie.. Mam nadzieje, że jeszcze uda mi się z wami pograć Ogólnie .. dziękuje całej reszcie o której nie wspomniałem.. tych paru miesięcy nigdy nie zapomnę .. Dziękuje.. mam nadzieje, że jeszcze kiedyś się zobaczymy Cześć. Zapomniałem.. Jan ! Lubiłem Cie za czasów jak Queen miala opiekuna.. Wtedy byłeś spoko.. Ale teraz ? Mam wrażenie że jest jeszcze gorzej.. Faworyzujesz graczy ( Podanie Pitera ), wbijasz na server i ożywiasz sie wtedy kiedy ty chcesz.. Prawie wcale nie słuchasz CT'ka.. Bo co? Wbijasz na serva żeby pograć to przestrzegaj regulaminu.. A nie odwalasz samowolke.. Jest wielu graczy, którzy by mnie poparli.. tylko że więszkość nie ma odwagi.. Edytowane 13 Lipca 2017 przez krystek145 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 3maj sie, powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Spokojnie trojeczko jeszcze się spotkamy nie odczepie się od ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 No cóż, dzięki za te wszystkie chwile. Mamy kontakt na fb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Why? W sumie nie dziwie się czemu dużo graczy odchodzi. Do zobaczenia, licze że się kiedyś spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 ;'C Nienawidzę Cię gościu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej_MarzeŃ 48 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Smutegg :< No ale nic trzymaj sie ja również dziękuje za gierki w payday'a i csika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Powiem ci że się tego nie spodziewałem i licze że jeszcze do nas wrócisz. Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 O boziu kochana >.< Przydałby wam się porządny kopniak za te pożegnania >.< Powodzonka!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Miło było Słupie Na pewno się szybko znowu zobaczymy. Ja też dzięki za śmiechy na serwie i chwile wsparcia Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Bekowo było zawsze z tobą. Żegnaj Mam nadzieję że wrócisz prędko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi