qrnt 77 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) 1. Nick: :] 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 14 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak 6. Link do swojego GT**: https://www.gametracker.com/player/:]/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: No to Witam ! Nazywam się Dawid ,mam 14 lat.Interesuje się informatyką i enduro.Aktualnie chodzę do Zespołu Szkół Ogólnokształcących im. Ks. Jana Twardowskiego w Kłaju i zamierzam iść na informatyka . Dlaczego ja miałbym zostać strażnikiem ? Ponieważ praktycznie jestem zawsze dostępny gdy ktoś albo krzyczy przez mikrofon albo freekilluje albo...cheatuje ,czyli łamie regulamin , piszę to podanie własnie po to by temu zapobiedz 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:0:216514798 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-5 h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 14-23 , Weekendy 10-24 ,Wakacje tak samo jak w Weekendy 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie):Nie :v 12. Staż w grze counter strike 1.6: ok. 7 lat 13. Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linków): Tak Edit: @Zackov Moi bracia mieli ok.19 lat gdy ja miałem 7 i jak widziałem że grali w csa to ja też chciałem :v Strzałki +Enter=gra 7 latka :x Edytowane 20 Lipca 2017 przez qrnt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 To jest za przeproszeniem dla mnie jakieś śmieszne... Skladalem podanie kilka razy i była rekrutacja zamknięta po czym ktoś inny pisał podanie i rekrutacja nagle otwarta. Coś tu jest nie tak Wracając do podania. Na tak. -ogarnia -są ogromne braki, ale nikt się nie przyzna. ma checi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Brak wyczucia sequello xd Jestem na tak: -mimo, że nie ogarnia wszystkiego, to i tak można dać mu funkcje strażnika. -gt lepsze niż moje xd -chęci -steam=kontakt -ładnie rozpisane podanie, ale jaki jest sens pisać czy powtarzać coś co już jest w podaniu.. Zazdroszczę ci młody, sam chciałbym móc iść za informatyka, ale moje nogi wybrały inną drogę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Natural czy tam neutral. +GT -----MA JUZ ADMINA -Wiek. Nie sądzę żebyś tyle miał :v. No cs przekształca głos Bo sam mam głos jak dzieciak a na ts mam normalny. Ale on ma tu i tu jak 10-11 latek +Chęć Edit -/+ to grałeś w csa gdy miałeś 7 lat? Nie sądzę Edytowane 20 Lipca 2017 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Na nie: -Wiek -Chce by mi pomagał na FFA, a nie, że będzie teraz tyko na JB -GT masakra -Nie ma chęci ///tak rly xdd Na tak: +Wiekiem nie grzeszy ale ogarnianiem jak na temat wiek już tak. +Ogarnie 2 serwery bo są wakacje a teb Nolife siedzi cały czas przed kompem. +GT jest dobre, ale nigdy za dużo. +Ogólne zdanie o nim jako admin i zwykły człowiek jest dobre, ale uważajcie czasami jest zbyt niecierpliwy w sensie takim, że będzie wam 100 razy wam marudził, że macie tą rzecz zrobić xddd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Na TAK: + Dobre mikro, + Spoko ziomek, rozgadany chłopak xD, + Dobre GT, POWODZENIA! + Jest ogarnięty, + Dobra znajomość regulaminu, /edit @Zackov - Ja jak miałem 6 lat to grałem w Mafie i GTA Edytowane 20 Lipca 2017 przez PIOTR_xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrBi 0 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Na TAK: - mikro - Spoko Kolega (sąsiad) - Spoko GT - Jest ogarnięty - Dobra znajomość regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 NA TAK: - GT DOBRE - ZNAJOMOŚĆ REGULAMINU - CAŁKIEM OGARNIĘTY - MA CHĘCI I STARA SIĘ O TĄ POSADĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Od dawna widzę Twoją postawę i aktywność. GT sliczne oby tak dalej. Przyjmuję Cię z góry po przeczytaniu opinii. Zgłoś się do Sebka po flagi. Edytowane 21 Lipca 2017 przez Ktoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi