Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie M3LI40D4S

Gość Itachi Uchiha

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Itachi Uchiha

1. Nick:M3LI40D4S
2. Imię:Dawid
3. Wiek:14
4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10

5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**:Oczywiście 
6. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/M3LI40D4S/193.33.177.87:27051/   . Wiem ze słabe Ale dopiero Co z Bułgarii wracam i dzisiaj o 18:00 będę. Miałem rezygnacje 11 dniową 

7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**:Witam. Nazywam się Dawid i mam 14 lat. Chodzę do 2 Gimnazjum im. Cichociemnych (teraz ósmej  klasy. Intersuje sie pilka nozna i csem .Chciałbym przeprosić wszystkich za Tą nie przemyślana rezygnacje. Nie zdawałem sobie wtedy sprawy ze nigdy nie rozstane się z jb. Naprawdę przepraszam.@Edit. Zapomniałem opisać czemu chce zostać guardem. Chce zostac poniewaz chce pomoc w utrzymywaniu porządku na serwerze i zapobiec łamania regulaminu.
8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Niestety brak Ale planuję 
9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2-5 H bo z bulgari wrocilem .

10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):10-22 z przerwami / 14- 22 z przerwami 

11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie):Na csie brzemię jak 10 latek A na tsie 14 więc TAK.
12. Staż w grze counter strike 1.6:2-4 lata
13. Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linków):guardem tutaj.

Przepraszam za tamtą rezygnację

@Edit wiem ze gt jest słabe Ale wrocilem z Bułgarii i od 20:00 zaczynam no Life'owac 

Edytowane przez Itachi Uchiha

Na TAK:

-był już guardem i sie spisywał dobrze

-ogarnia 

-dobrze zna regulamin (umie kogoś wyjaśnić bo go dobrze zna)

Na nie! Na stanowisku guarda nie spisywałeś się najlepiej, GT bardzo zaniedbane i kulturą osobistą nie grzeszysz. (Kappa)

Mówiąc poważnie. Jesteś bardzo miłym kulturalnym graczem.  Ogarniasz, byłeś guardem przez kilka miesięcy i spisywałeś się. Jak najbardziej na tak! Dobrze że wróciłeś!

Edytowane przez Rumunejszyn

Ja jestem na nie:

-bez urazy ale ja akurat nie widzialem byś coś robił, może dlatego że mniej cie widzę.

-nagła rezygnacja, po czym znowu podanie? Zastanów aje czego chcesz.

Ale mimo wszystko jeśli zostało jedno miejsce to wolałbym ciebie zamiast meduzy, bo ty przynajmniej się nie wywyższasz, nie jesteś arogancki w takim stopniu jak meduza, nie pochlebiasz sobie, bardziej ogarniasz, ze wzgledu na to że miałeś już styczność z tą funkcją.

NA TAK PONIEWAŻ :

- KIEDY BYŁEŚ STRAŻNIKIEM DAWAŁEŚ SOBIE Z TYM RADĘ LEPIEJ NIŻ INNI 14-15 LATKOWIE (Nemo XD)

- DOBRA ZNAJOMOŚĆ REGULAMINÓW ORAZ KOMEND STRAŻNIKA

- GT NIE MA SIĘ CZEGO CZEPIAĆ GDYŻ GT INNYCH TEŻ JAKIŚ KOSZMAR I MÓWIĘ TU TEŻ O MOJEJ OSOBIE 

- LUBIŁEM CIĘ KIEDY MIAŁEŚ STRAŻNIKA WIĘC JAK NAJBARDZIEJ JESTEM NA TAK ( I WIĘCEJ SKARG PISZ BO NUDNO W TYM DZIALE:D

POWODZENIA YATO XDDDD

• Like 1

@NAVI jeśli tak uważasz to ok.

Ja jestem na tak, ale od razu na admina, ponieważ:

+Posiadał strażnika kupę czasu i podobno ogarniał bardziej niż ja to musi być coś na rzeczy

+Ogarnia jak na wiek

+Znajomość regulaminu

+Przyjazny

-Napisał rezygnację, ale powróci w wielkim stylu tak myślę.

• Like 3

Najlepszy kandydat na to stanowisko ze wszystkich którzy złożyli podania :3

Na TAK

+Mikro

+Regulamin

+Komendy

+Wiek

+Był strażnikiem

+Ogarnia

+Często go widać

+Potrafi kogoś wyjaśnić gdy trzeba.

I nie ma to jak napisać rezygnacje a 3 dni później znowu podanie na to samo stanowisko xDD

Jeżeli w godzinach 10-22 nabiłeś 4min to nie wiem co jest grane. Do tego pospieszanie mnie do rozpatrzenia podania. Aktualnie jestem na nie, nie widzę większych chęci do adminowania prócz powyższych słów bez argumentów. 

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.
Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności