V0oid123 5 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) 1. Nick: V0oid 2. Imię: Tomek 3. Wiek: 13 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8,5/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak 6. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/V0oid/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Mam na imię Tomek , Mam 13 lat , Lubię Grać w piłke i Grać na komputerze. Spędzam dużo czasu na serwerach cs-classic między innymi na : Cod , JB , FFA. Szanuje administracje i innych graczy nie wyzywam nie przeklinam . Staram się rozwiązywać konflikty innych. Chciałby dostać tą rangę dlatego że duzo czasu spędzam na tym serwerze nawet ogarniam. Prośiłbym o wyrozumienie. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4/5h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): 9.00 15.00 19.00 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Nie 12. Staż w grze counter strike 1.6: około 2lat 13. Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linków): Nie Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez V0oid123 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Wybacz ziomek ale na NIE +/- Wiek +Gt -Rozpisane podanie -Punkt 10 -Mutacja -Koleś punkt 13. Jest wyraźnie napisane. ,,Czy byłeś już adminem?'' a nie ,,Czy byłeś już moderatorem'' Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Na NIE: -Nie ogarnia -GT [nie wiedział co to jest xdd] -Prosił o pomoc w pisaniu podania -Znajomość regulaminu -Słaba znajomość amx nawet znikoma - Konto pod podanie Edit: @Troplelek Ale on pisząc podanie powinien wiedzieć co to AMX itp itd do tego nie znasz tego pana tylko kilka razy MOŻE z nim gadałeś/grałeś Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez qrnt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Sory V0oid, ale jestem na nie. Ortografia leży, i to bardzo leży, nie ogarniasz ct, nie masz mutacji , piszczysz jak sie wkurzysz. Chyba wystarczy + czytanie ze zrozumieniem leży. Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez King of Lions 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Jpr typy wiem ze moja opinka wazna nie bedzie bo nie gram. Jezeli nie mial admina to znaczy ze jest nie ogarnięty ? Naprawdę żenada ! Nie wierzycie w jego regulamin ? Gra o wiele wiecej od was i na pewno zapoznał sie z regulaminem. Chlopak sam wie ze popelnil błąd. Moge sie zalozyc ze niektorym tez ktos pomagal pisac podanie np moje pierwsze podanie pomogl mi pisac @TGM. Minka nie wiem czy wiesz kto to Natalii nie wiedziala co to gt Wytlumaczylismy jej i wiedziala, wiec proszę sie nie wysmiewac. @Ktoś. Jezeli chodzi o amx z chęcią go naucze na teamspeaku, natalii tez sie nauczyla, prawda @Ktoś. +Regulamin +/- wiek kazdy mial kiedys 13 lat -/+ daje plus minus bo naucze tego pana +Miły +GT lepsze od niektórych Jestem na Tak @Ktoś.Wiem ze nie jestem juz u cb admina ale wezme go na siebie wyszkole go i po kilku miesiącach dostanie jeszcze awana. Jeżeli przyjmiesz @King of Lions nie mow na kogos bo jak pisales podanie na redaktora kazdy byl na nie PS. Prowadzenia w ct tez go naucze. Pozdrawiam Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Troplelek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) 15 godzin temu, Troplelek napisał: Jpr typy wiem ze moja opinka wazna nie bedzie bo nie gram. Jezeli nie mial admina to znaczy ze jest nie ogarnięty ? Naprawdę żenada ! Nie wierzycie w jego regulamin ? Gra o wiele wiecej od was i na pewno zapoznał sie z regulaminem. Chlopak sam wie ze popelnil błąd. Moge sie zalozyc ze niektorym tez ktos pomagal pisac podanie np moje pierwsze podanie pomogl mi pisac @TGM. Minka nie wiem czy wiesz kto to Natalii nie wiedziala co to gt Wytlumaczylismy jej i wiedziala, wiec proszę sie nie wysmiewac. @Ktoś. Jezeli chodzi o amx z chęcią go naucze na teamspeaku, natalii tez sie nauczyla, prawda @Ktoś. +Regulamin +/- wiek kazdy mial kiedys 13 lat -/+ daje plus minus bo naucze tego pana +Miły +GT lepsze od niektórych Jestem na Tak @Ktoś.Wiem ze nie jestem juz u cb admina ale wezme go na siebie wyszkole go i po kilku miesiącach dostanie jeszcze awana. Jeżeli przyjmiesz @King of Lions nie mow na kogos bo jak pisales podanie na redaktora kazdy byl na nie PS. Prowadzenia w ct tez go naucze. Pozdrawiam Bez kitu siedzimy z nim na tsie cały czas... Na nie: -nie ogarnia życia -wiek, jednak mówi się, że nie robi różnicy niestety u niego tak -regulamin #edit Jak już się czepiamy regulaminów itp. itd. to niestety łamie on kilka wymagań: Wymagania: 1. Ukończone 15 lat (istnieją wyjątki) (nie dziwcie się potem, że są same dzieci w administracji) 3. Zachowanie kultury na serwerze +/- 4. Przynajmniej 5 sensownych postów na forum 7. Znajomość regulaminu i stosowanie się do niego Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez Nemo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Kurw* nie róbcie mi syfu w podaniach, bo jak to czytam to nie wiem czy mam płakać czy co. Godzinę temu, King of Lions napisał: Ortografia leży, i to bardzo leży, Interpunkcja leży i to bardzo leży, jak chcesz komuś wytykać błędy to sam pokaż się z lepszej strony. 54 minuty temu, Troplelek napisał: Jpr typy wiem ze moja opinka wazna nie bedzie bo nie gram. Jezeli nie mial admina to znaczy ze jest nie ogarnięty ? Naprawdę żenada ! Nie wierzycie w jego regulamin ? Gra o wiele wiecej od was i na pewno zapoznał sie z regulaminem. Chlopak sam wie ze popelnil błąd. Moge sie zalozyc ze niektorym tez ktos pomagal pisac podanie np moje pierwsze podanie pomogl mi pisac @TGM. Minka nie wiem czy wiesz kto to Natalii nie wiedziala co to gt Wytlumaczylismy jej i wiedziala, wiec proszę sie nie wysmiewac. @Ktoś. Jezeli chodzi o amx z chęcią go naucze na teamspeaku, natalii tez sie nauczyla, prawda @Ktoś. +Regulamin +/- wiek kazdy mial kiedys 13 lat -/+ daje plus minus bo naucze tego pana +Miły +GT lepsze od niektórych Jestem na Tak @Ktoś.Wiem ze nie jestem juz u cb admina ale wezme go na siebie wyszkole go i po kilku miesiącach dostanie jeszcze awana. Jeżeli przyjmiesz @King of Lions nie mow na kogos bo jak pisales podanie na redaktora kazdy byl na nie PS. Prowadzenia w ct tez go naucze. Pozdrawiam Każdy miał kiedyś 13 lat, dajmy wszystkim 13 latkom alkohol do picia, bo przecież sami kiedyś chcieliśmy go pić, jak byliśmy młodsi. Konstytucja to konstytucja - regulamin to regulamin. Zacznę sprowadzać moich kumpli z przedszkola, bo w sumie każdy miał kiedyś 8 lat. Co to za argument w ogóle. Jak będę widział taki płacz, żenadę i tupanie nóżką w wypowiadaniu się w podaniach tego serwera to zacznę prosić Kasię, by usuwała/warnowała jegomościów. TUTAJ, W TYM DZIALE MAJĄ BYĆ POWAŻNE, KRÓTKIE I Z SENSEM ARGUMENTY, A NIE LAMENTY NA 3 KARTKI. Dziękuję A podanie dalej zostawiam otwarte. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Godzinę temu, Ktoś. napisał: TUTAJ, W TYM DZIALE MAJĄ BYĆ POWAŻNE, KRÓTKIE I Z SENSEM ARGUMENTY, A NIE LAMENTY NA 3 KARTKI. Na nie Wystarczy? xd 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Przepraszam ale na nie. Mutacja - Brak doświadczenia Nie jesteś zbyt ogarnięty. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Przykro mi ale jestem na nie: -nawet przy mnie zdarza co się kogoś obrazić. -wiek. -po twoim zachowaniu sądzę, że z Tobą gorzej niż z Natali, chodzi mi o braki znajomości potrzebnej do adminowania. -może jak troplelek Cię podszkoli, jakoś zmieni to zmieni się i zdanie. Ps. Orto nie jest ważne. Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez StyX 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Większość głosów na nie, więc zamykam. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi