Gość Regi. Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Twój nick: Regi Wiek: 16 Kilka słów o Tobie: Mam na imię Patryk i pochodzę z małej wsi na Podkarpaciu. Interesuje się Grami, Programowaniem, Tworzeniem Grafik i Motoryzacją. Ze sportów najbardziej lubię Football Amerykański i MMa chociaż ich nie praktykuje. Jeżeli chodzi o cs'a to moją ulubioną bronią jest Ak47 i Desert Eagle, Mapą Inferno. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Mam bardzo dużo wolnego czasu, administację widuję coraz mniej a przez ten czas który ich nie ma na serwerze ludzie robią sobie co tylko chcą np. Używają mikrofonu chociaż nie mają 16 lat oraz mutacji, Obrażają siebie wzajemnie na czacie tworząc spam. Chciałbym żeby na serwerze panował spokój i ludzie przestrzegali regulamin a ci którzy tego nie robią dostawali kary w postaci banów. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Nie Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 5 Staż w grze: 5 lat Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Regi/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): Dni robocze 2-9H, Weekendy 2-9H Czy uiścisz składkę adminowską?: Spoko Spoko na czilku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Na tak: -Gt to bot jakiś normalnie - Micro - Ogarnięty - Spoko ziomek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeeD34 12 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 na TAK +GT +KULTURA +spoko bot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThC WariaT ^^ 33 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 na tak na TAK +GT +KULTURA +mily gosciu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Jestem na nie. Zachowujesz się arogancko w stosunku do mnie i w mojej obecności. Prowokujesz. Nie byłeś nigdy adminem więc skąd znajomość amx 5? Chcesz pilnować regulaminu choć sam go łamiesz? Niby 16 lat a twoje zachowanie temu przeczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Na tak +Miły na swój sposób +Wiek +Gt +Mikro +Składka @Mercus** Dałem mu amx w pigułce na pw stąd 5/10 a btw dużo poradników jest ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNzO :P 72 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja neutralny ;p Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez BoNzO :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Na nie, popieram tutaj zdanie @Mercus** zachowujesz się arogancko i niemiło w stosunku moim jak i TGM. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Za okresem próbnym. Wymagania na plus. Zero zastrzeżeń. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Pisz pw. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi