Nemciooo 608 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Nick: Nemo. Powód rezygnacji: Brak chęci/ludzi do gry/Down Draw. Zmęczenie serwerowe ogl xd Cos od siebie: @Shino @vabastian będę wam pomagał w sprawach serwera jeśli chcecie, ale nie ma sensu już bym zajmował slota w administracji. 2 lata na serwerze... Trochę już mi się znudziło... @PIOTR_xD @Rumu. @CYGAN xD @GrzegorzxD @Kirito. @TORAMARU @Dr.Wiadro @Meduza Dawajcie tam radę w administracji Powodzenia @StyX @qrnt z wami to się jeszcze policze na tsie xd @michalp67 ze mną się jeszcze pomęczysz- REZYGNUJE TYLKO Z JB Pozdrawiam wszystkich, którzy byli i grali i wytrzymywali ze mną na tym serwerze przez tyle lat xd 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Najlepiej to z sieci odejdź, zacznij grać na dr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 No cóż... kurde szkoda bo byłeś pierwszą osobą którą dobrze poznałem na JB. Pamiętam nawet jak miałeś binda że uwielbiasz mnie i tam innych jeszcze hah (dobre czasy) a teraz rezygnujesz Wiem że wrócisz na JB pytanie tylko kiedy? No nic.. trzymaj się rybo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Nie wytrzymam.Tyle osób już zrezygnowało w tym miesiącu. Nie odchodz bocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Nemo ty... Raczej ja sie z toba policze na tsie a nie ty ze mną i jeszcze cie namówie żebyś napisal podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Przyjęte, powodzonka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi