V0RDEN 1 572 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Pierwsza i ostatnia praca kozak Nie umniejszajac reszcie oczywiscie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Mała próba zrobienia "zamarzniętych rąk", ale nie zbyt mi to wyszło 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zimne łapy wyszły strasznie płasko. Spróbowałbym dodać jakieś cienie żeby nadać głębi. Widać momentami niedokładności maski. Cząsteczki pomiędzy rękami wyglądają bardzo chaotycznie - w środku powinny być raczej bardziej skupione bo na ten moment wyglądają za bardzo na wklejone no i zwiększyłbym oddziaływanie lodu na otoczenie - reszta rąk powinna wyglądać na sine, wpadające w niebieski - w fotomanipulacjach sporo zabiegów musi mieć ręce i nogi, dlatego warto zwracać uwagę na takie szczegóły 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Kolejna próba z fotomanipulacją @xanax1337 Praca z rękoma, była robiona przy poradniku ale nie 1:1, nie przesadzajmy. Nie uwierzę, że nigdy nie robiłeś pracy krok po kroku z poradnika, kiedyś tak samo zaczynałeś. Fakt, mogłem jej nie dodawać na forum. Tak czy inaczej, dzięki za ocenę @xanax1337 W 100% się zgadzam, wnioski na pewno wyciągnę praca powstała z tego: Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez Aven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax1337 162 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Troszkę nie rozumiem jak można robić coś krok po kroku z poradnika a efekt końcowy wygląda jakbyś pierwszy raz coś takiego robił bez żadnej pomocy. Co do ostatniej pracy wydaje mi się że nic specjalnego i moim zdaniem nie wygląda to jakoś super mega może przez to że praca wygląda strasznie płasko. @Aven, druga praca też jest wzorowana na poradniku i to chyba z tego samego kanału na yt. I okej oglądanie poradników nie jest złe ale moim zdaniem lepiej jest oglądać coś z nich wyciągać a potem używać tego w swoich pracach powstałych z własnych pomysłów bo to tak jak z nauką na egzamin robiąc coś z poradnika uczysz się wypełniać egzamin a robiąc własny pomysł z pomocą poradników rozwijasz swoją wyobraźnię i uczysz się używać danych efektów w różnych rodzajach prac. Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez xanax1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek 7 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 (edytowane) Jak dla mnie średnio Edytowane 5 Maja 2018 przez witek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi