CYGAN xD 44 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: CYGAN Powód rezygnacji: Brak chęci do gry. Coś od siebie: Mam troszkę ważniejsze rzeczy do roboty niż adminowanie na które po prostu nie zostaje mi czasu. Nie chcę być taki jak Natali więc napisałem rezygnacje @Nemo. Kaneke., @TORAMARU, @Rumu., @Meduza, @Kirito., @Dr.Wiadro, @StyX, @qrnt, @PIOTR_xD Dzięki za wspólną grę na JB jak też na innych serwerach. A wam @Shino i @vabastian dzięki za danie mi szansy. Nasze drogi się rozeszły i cóż poradzić, Pozdrawiam, Cyguś xDDD Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez CYGAN xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Rly? Czemu to tak. Ile osób tak odchodzi.. Pa pa i wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meduza 71 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Trzymaj sie bro Powodzenia w dalszych rozwojach :-D będziemy tęsknić :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Jak i ja taki i ty, papa, kontakt jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Z fartem Bocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Przyjęte, powodzenia dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi